Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα: Επίσκεψη Δημαρά σε σχολεία στο Βλατερό και στην Αγία Τριάδα για την πορεία των εργολαβιών - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Πάτρα: Επίσκεψη Δημαρά σε σχολεία στο Βλ...

Παρεμβάσεις και σε άλλα σχολεία μετά το Πάσχα

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Γιάννης Δημαράς, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Ανδρέας Φίλιας και υπηρεσιακοί παράγοντες, επισκέφθηκαν τα Σχολεία 7ο Δημοτικό και 13ο Δημοτικό στο Βλατερό και στην Αγία Τριάδα αντίστοιχα, με αφορμή την αποπεράτωση των έργων στα προαύλεια των δύο μονάδων τα οποία είχαν περισσότερο από 25-30 χρόνια να ανακατασκευαστούν με αποτέλεσμα να είχε καταστραφεί ο ασφαλτοτάπητας και να εγκυμονούσαν κίνδυνοι για τραυματισμό μαθητών κατά το παιχνίδι.

Η συγκεκριμένη εργολαβία που ολοκληρώθηκε είναι η μία από τις τρεις εργολαβίες που είχαν προκηρυχθεί από τη σημερινή Δημοτική Αρχή για την επισκευή των προαυλείων Σχολείων, ενώ οι άλλες δύο βρίσκονται ακόμη σε εξέλιξη.

Η φθαρμένη άσφαλτος των αύλειων χώρων των προαναφερθέντων δύο σχολικών μονάδων αντικαταστάθηκε με βιομηχανικό μπετόν όπως οι σύγχρονες προδιαγραφές υπαγορεύουν.

Να σημειωθεί ότι οι συνοικίες του Βλατερού και της Αγίας Τριάδος είχαν ανάγκη ιδιαίτερης φροντίδας από το Δήμο για τα ζητήματα που αντιμετωπίζουν.

Να σημειωθεί επίσης ότι μετά το Πάσχα θα γίνουν παρεμβάσεις και σε άλλα σχολεία όπως το 14ο, το 21ο, και το 25ο Δημοτικά Σχολεία.

Ταυτόχρονα γίνονται εργασίες που αφορούν τις μονώσεις και άλλες επισκευές στο πλαίσιο άλλων δύο εργολαβιών οι οποίες είναι κι αυτές σε εξέλιξη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις