Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

O Δημήτρης Κατσικόπουλος για τον Γιώργο Σπαθαράκη

O Δημήτρης Κατσικόπουλος για τον Γιώργο Σπαθαράκη

"Δυσκολα μπορουσε να διαφωνησει κανεις με τις αποψεις και τις σκεψεις του Γιωργου"

Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο της Πάτρας Δημήτρης Κατσικόπουλος αποχαιρετά τον Γιώργο Σπαθαράκη. Σε ανακοίνωσή του αναφέρει: "Σαν κεραυνος επεσε σημερα η ειδηση του θανατου του φιλου και αγωνιστη της δημοσιογραφιας, της αληθειας και της δημοκρατιας Γιωργου Σπαθαρακη.

Δυσκολα μπορουσε να διαφωνησει κανεις με τις αποψεις και τις σκεψεις του Γιωργου.

Τις διατυπωνε με το γνωστο του τροπο, ηρεμα μειλιχια και πειστικα. Ευθυς ,δικαιος και σταθερος στις αποψεις του. Αγαπησε τη δημοσιογραφια, αναλωσε ολες του τις δυναμεις σ αυτη, οπως αγαπησε και την Πατρα που δεν την εγκατελειψε ποτε!

Εμεινε εδω στη δευτερη πατριδα του. Αγωνιστης ,ηξερε να δινει μαχες και να βγαινει νικητης. Αντιμετωπισε τις δυσκολιες της ζωης και της δουλειας του με υπομονη ,θαρρος και ρεαλισμο. Η πεννα του ηταν αξιοπροσεκτη και φαρμακερη. Σιγουρα αφηνει μεγαλο κενο, στο χωρο που λειτουργησε, στην οικογενεια του και τους αναριθμητους φιλους του.

Γιωργο κρατω πολλα απο αυτα που λεγαμε και απο τις φιλικες σου συμβουλες καθως και αρκετα κειμενα και αρθρα σου. Καλο σου ταξιδι φιλε!"

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις