Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Στρατιώτες από τον Λόχο Διοικήσεως του Κ.Ε.ΤΧ. με ελικόπτερο Σινούκ στην Κεφαλονιά

Πάτρα: Στρατιώτες από τον Λόχο Διοικήσεω...

Για να συνδράμουν τους σεισμόπληκτους

Στρατιώτες από τον Λόχο Διοικήσεως του Κέντρου Εκπαίδευσης Τεχνικού στην Πάτρα πέταξαν σήμερα το πρωί με στρατιωτικό ελικόπτερο τύπου Σινούκ για την Κεφαλονιά ώστε να συνδράμουν στο έργο στήριξης των σεισμόπληκτων.

Οι στρατιώτες, όπως αναφέρουν πληροφορίες του thebest.gr, συνοδεία αξιωματικών και στελεχών του στρατοπέδου, αναχώρησαν από το Αεροδρόμιο του Αράξου και έχουν μαζί τους πλήρη εξοπλισμό (σκηνές κ.λπ.) ώστε να τεθούν άμεσα στη διάθεση των συντονιστικών αρχών της Κεφαλονιάς.

Είναι σημαντικό ν’ αναφερθεί ότι σε μια περίοδο αποψίλωσης και αποδυνάμωσης του στρατοπέδου, στην πράξη αποδεικνύεται η μεγάλη χρησιμότητα του Κ.Ε.ΤΧ. και η κοινωνική διάσταση της λειτουργίας του στην Δυτική Ελλάδα, παρά τους περί του αντιθέτου σχεδιασμούς του ΓΕΣ.

Επίσης, πληροφορίες του thebest.gr αναφέρουν ότι γίνονται προσπάθειες ώστε από τους υπό κατάργηση (!) φούρνους του Κ.Ε.Τ.Χ. να σταλεί ψωμί στους σεισμόπληκτους της Κεφαλονιάς, ως μια πρόσθετη στήριξη από μέρους του στρατοπέδου.

«Φαίνεται, με τον πιο εύγλωττο τρόπο, πόσο άστοχη είναι η επιλογή συρρίκνωσης του Κ.Ε.ΤΧ. Σ’ αυτήν την δύσκολη συγκυρία ο στρατός είναι δίπλα στους δοκιμαζόμενους πολίτες και προσφέρει την ουσιαστική βοήθεια και στήριξη του, έτσι όπως επιτάσσει η αποστολή του», ανέφερε στο thebest.gr ο Πρόεδρος του Συλλόγου Υπαλλήλων ΥΕΘΑ στο νομό Αχαΐας Τρύφωνας Κούκος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις