Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δυτική Αχαΐα: Απειλεί ν΄αυτοκτονήσει γιατί δεν μπορεί να πληρώσει τη ΔΕΗ - Σε απόγνωση μητέρα πέντε παιδιών

Δυτική Αχαΐα: Απειλεί ν΄αυτοκτονήσει  γι...

Κινδυνεύει να βρεθεί χωρίς ρεύμα λόγω οφειλών

Η αδυναμία πληρωμής των λογαριασμών της ΔΕΗ εξελίσσεται σε ένα είδος κονωνικής μάστιγας. Δραματικές είναι οι ώρες που περνά οικογένεια με πέντε ανήλικα παιδιά στη Δυτική Αχαΐα, η οποία κινδυνεύει να μείνει στο σκοτάδι, λόγω ανεξόφλητων λογαριασμών της ΔΕΗ.

H γυναίκα  βγήκε , το πρωί της Πέμπτης, σε  γραμμή ακροατών τοπικού ραδιοφώνου, άρχισε να εξιστορεί το δράμα της, λέγοντας πως  θέλει να αυτοκτονήσει, καθώς  η ΔΕΗ απειλεί  με διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος, για οφειλή που ανέρχεται σε 2500€.

Το ζευγάρι είναι άνεργο και έχει πέντε ανήλικα παιδιά. Η μητέρα είχε απευθυνθεί λίγο νωρίτερα στη διοίκηση της ΔΕΗ, προκειμένου να ζητήσει διακανονισμό .

Η απάντηση των υπευθύνων της ΔΕΗ ήταν πως για να γίνει διακανονισμός  θα πρέπει να καταβληθεί ποσό 800€ και να οριστούν και δόσεις , οι οποίες σε μηνιαία βάση ξεπερνούν τα 200€.

Η  γυναίκα δήλωσε πως δεν μπορεί να βρει  τα χρήματα , με τους υπευθύνους της ΔΕΗ να της αποκλείουν ακόμα και την ένταξη στο κοινωνικό τιμολόγιο, ισχυριζόμενοι πως καταναλώνει περισσότερες από 1000 κιλοβατώρες ανά έκδοση λογαριασμού.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις