Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δράσεις πρόληψης των ναρκωτικών στον Δήμο Δυτικής Αχαΐας

Δράσεις πρόληψης των ναρκωτικών στον Δήμ...

«Η πρόληψη των εξαρτήσεων είναι πιο αποτελεσματική όταν γίνεται υπόθεση όλων μας»

Με σύνθημα «Η πρόληψη των εξαρτήσεων είναι πιο αποτελεσματική όταν γίνεται υπόθεση όλων μας» ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας, η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Δυμαίων και το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Αχαΐας διοργανώνουν τη φετινή χρονιά μια σειρά από ενημερωτικές συναντήσεις για γονείς με την συνεργασία φορέων και συλλόγων της κάθε περιοχής.

Οι εκδηλώσεις συνεχίζονται με την 3η κατά σειρά για φέτος συνάντηση που πρόκειται να υλοποιηθεί την Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013 και ώρα 19:00 στο Γυμνάσιο Κ. Αχαΐας με θέμα: Υπολογιστής και Διαδίκτυο: Τα παιδιά @ναζητούν… οι γονείς @γωνιούν. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με τη συνεργασία του Γυμνάσιου Κ. Αχαΐας , του Σύλλογου Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου καθώς και των αθλητικών συλλόγων  Α.Ο. Αστέρια Αχαΐας, Αυγέρος Α.Ε. και Αχαγιά 82 και ομιλήτρια θα είναι η κ. Γ. Γεωργοπούλου – Αναπλ. Επιστημονικά Υπεύθυνη του Κέντρου Πρόληψης Αχαΐας.

Οι γονείς θα έχουν την δυνατότητα να μιλήσουν για θέματα όπως είναι η χρήση του υπολογιστή και του διαδικτύου από τα παιδιά και τους έφηβους καθώς επίσης και να βρουν κάποιες απαντήσεις στα ερωτήματα: Ποιες ενδείξεις στη συμπεριφορά των εφήβων θα πρέπει να μας προβληματίσουν; Ποιοι είναι οι πιο συχνοί κίνδυνοι για τα παιδιά στο διαδίκτυο και πως μπορούμε να τα προστατέψουμε; Ποια στάση να κρατήσουμε ως γονείς σχετικά με τον υπολογιστή και το διαδίκτυο στην οικογένεια μας;

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις