Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Τέμπη
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Πινγκ πονγκ: Ρεκόρ συμμετοχών στο "Ι. Ασημακόπουλος"

Πινγκ πονγκ: Ρεκόρ συμμετοχών στο "...

Η ανταπόκριση των σωματείων ήταν και πάλι σημαντική

Οι πάντοτε θετικές προϋποθέσεις οδήγησαν και φέτος στην πετυχημένη, από κάθε άποψη, διοργάνωση του ανοιχτού πρωταθλήματος της Πάτρας.

Το καθιερωμένο τουρνουά πραγματοποίησε για 3η διαδοχική χρονιά η Τοπική Επιτροπή Δυτικής Ελλάδας της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. στη μνήμη του πρώην προέδρου της Ιωάννη Ασημακόπουλου και είχε συνδιοργανωτή τον Δήμο Πατρών. Η ανταπόκριση των σωματείων ήταν και πάλι σημαντική, μάλιστα οι συνολικά 152 συμμετοχές συνιστούν ρεκόρ.

Η οργάνωση του όπεν υπήρξε άψογη, η φιλοξενία ικανοποίησε άπαντες, το αγωνιστικό επίπεδο ήταν υψηλό με παρόντα πολλά δυνατά ονόματα του χώρου, εταιρίες-χορηγοί παρείχαν πολύτιμη στήριξη και ντόπιοι φίλοι του αθλήματος έδειξαν το ενδιαφέρον τους. Η ετήσια αθλητική εκδήλωση εφήβων-νεανίδων, παίδων-κορασίδων και παμπαίδων-παγκορασίδων άρχισε το Σάββατο το πρωί και ολοκληρώθηκε τη Κυριακή το μεσημέρι στο κλειστό γυμναστήριο Παναγίας Αλεξιώτισσας.

Την έναρξη των αγώνων κήρυξε ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Ε.Φ.Ο.Επ.Α Μανώλης Κολυμπάδης. Καλωσόρισε αθλητές, συνοδούς και άλλους παριστάμενους, στάθηκε στο μεράκι όσων καταφέρνουν αυτά τα όμορφα αποτελέσματα σε εποχές πολύ δύσκολες για το άθλημα και συγκίνησε με λίγα λόγια για τον επί χρόνια συνεργάτη και φίλο του Ιωάννη Ασημακόπουλο.

Οι περισσότερες συμμετοχές καταγράφηκαν στην κατηγορία των παμπαίδων, 57 τον αριθμό. Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Ιωάννης Μπόσκοβιτς νικώντας στον τελικό τον Ανδρέα Παμβουξόγλου με 3-0 σετ.

Στους παίδες πήραν μέρος 42 αθλητές. Νικητής αναδείχτηκε ο Νίκος Αντωνιάδης, ο οποίος σε συναρπαστικό τελικό έκαμψε την αντίσταση του Γιάννη Σγουρόπουλου με 3-2 σετ.

Στους νέους (9 οι συμμετοχές) την 1η θέση πήρε ο Γιάννης Σανιδάς, ξεπερνώντας στον τελικό το εμπόδιο του Άρη Πετρόπουλου με 3-0 σετ.

Στην κατηγορία παγκορασίδων μετείχαν 19 κορίτσια. Την πρωτιά κατέκτησε η Ιωάννα Γερασιμάτου. Στον τελικό κατέβαλλε με 3-1 σετ τη Χριστίνα Αθανασοπούλου.

Στις κορασίδες (13 συμμετοχές) ήταν πρωταθλήτρια η Αλεξάνδρα Τουντακώβα, η οποία στον αμφίρροπο τελικό νίκησε την Κατερίνα Ράπτη με 3-2 σετ.

Στις νεάνιδες έφτασε στο χρυσό μετάλλιο η Γεωργία Χατζηλυγερούδη, η οποία στον τελικό επικράτησε της Χριστιάνας Κανάρη με 3-1 σετ.

Στο πλαίσιο της τελετής λήξης η Τ.Ε. της Ε.Φ.ΟΕπ.Α. απένειμε τιμητική μαρμαρόγλυφη πλακέτα στον εκπρόσωπο της εταιρείας Λουξ, κ. Κοκκίνη, ως μία ακόμα ένδειξη αναγνώρισης για τη μεγάλη βοήθεια του βασικού χορηγού της διοργάνωσης.

Απονομές επάθλων έκαναν η σύζυγος του Γιάννη Ασημακόπουλου, Παναγιώτα, ο Πατρινός πρώην διεθνής αθλητής Μάκης Ρουσόπουλος, η υπεύθυνη του τμήματος Φυσικής Αγωγής Αχαΐας Γεωργία Μητρογιάννη, ο Μανώλης Κολυμπάδης, η γενική γραμματέας της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Καίτη Σπανού, ο πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής της ομοσπονδίας Γιώργος Παπαγεωργίου, ο Παναγιώτης Τζόβολος, ο γενικός γραμματέας της Τ.Ε. Δυτικής Ελλάδας της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Πολύκαρπος Ευθυμάκης, ο πρόεδρος του ΠΕΑΚ Πατρών Παναγιώτης Κογκόλης, ο γραμματέας της ΕΠΣ Αχαΐας Βασίλης Τούλας και ο κ. Κοκκίνης από τη Λουξ. Επίσης, στη διάρκεια των αγώνων κληρώθηκαν δώρα, τα οποία πρόσφεραν οι εταιρίες-χορηγοί του πρωταθλήματος LYNXSPORTS, GPSports, Αθλομανία, Tempo Sport και το ξενοδοχείο Galaxy City Center Hotel.

Η Τ.Ε. θέλει να ευχαριστήσει μαζί με τους παραπάνω τα ξενοδοχεία Mediterranee, Galaxy και Astir, το μεζεδοπωλείο Σινιάλο, την εταιρία μαρμάρων Κόκλας Α.Ε., καθώς και τους χορηγούς επικοινωνίας ΕΡΑ Πάτρας και the best.gr. που ήταν για μία ακόμα χρονιά συμπαραστάτες στη δύσκολη αυτή προσπάθεια.

Όλοι οι νικητές και οι νικήτριες σε κάθε κατηγορία:

ΝΕΟΙ
Γιάννης Σανιδάς (Α.Ο. Πεύκης)
Άρης Πετρόπουλος (Άρης Νικαίας)
Γιάννης Αϊβαλιώτης (ΑΣ ΕΑ Άνοδος Πατρών)
Στέφανος Σπανόπουλος (Έσπερος ΑΟ Παναγιάς Αλεξιώτισσας Πατρών)

ΝΕΑΝΙΔΕΣ
Γεωργία Χατζηλυγερούδη (ΑΣΕΑ Καβάλας)
Χριστιάνα Κανάρη (ΑΣΕΑ Καβάλας)
Μαριάτζελα Πανουργιά (Φοίνικες Πάτρας)
Θάλεια Κορδούτη (Φοίνικας Αγίας Σοφίας Πειραιά)

ΠΑΙΔΕΣ
1. Νίκος Αντωνιάδης (Δ.Α.Ο. Ταύρου)
2. Γιάννης Σγουρόπουλος (ΓΑΣ Ελευσίς)
3. Στράτος Δαμιανής (ΓΑΣ Ελευσίς)
Γιάννης Πετρόπουλος (Δ.Α.Ο. Ταύρου)

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ
1. Αλεξάνδρα Τουντακώβα (Ρουφ 80)
2. Κατερίνα Ράπτη (Α.Ο. Πεύκης)
3. Νερατζιά Μυτακίδου (Ρουφ 80)
-. Τριάδα Ντλε Ρόσσο (Α.Ο. Πεύκης)

ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ
1. Ιωάννης Μπόσκοβιτς (Αετός Κορυδαλλού)
2. Ανδρέας Παμβουξόγλου (Ε.Α. Βόχας)
3. Γεράσιμος Χατζηλυγερούδης (Α.Π.Λ. Αναγέννηση Πατρών)
3. Ιάσονας Κορδούτης (Ζήνων Γλυφάδας)

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ
1. Ιωάννα Γερασιμάτου (Ολυμπιακός ΣΦΠ)
2. Χριστίνα Αθανασοπούλου (Φοίνικες Πάτρας)
3. Βασιλική Ηλιοπούλου (Φοίνικες Πάτρας)
- . Μαρία Καλύβα (Φοίνικες Πάτρας)

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports