Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

Ανοιχτή επιστολή στον υποψήφιο πρόεδρο Επιμελητηρίου Αχαΐας, Πλάτωνα Μαρλαφέκα

Ανοιχτή επιστολή στον υποψήφιο πρόεδρο Ε...

Από τον ανεξάρτητο υποψήφιο κ. Ραπάνο Ιωάννη

Ανοιχτή επιστολή έστειλε ο ανεξάρτητος υποψήφιος πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας, κ. Ραπάνος Ιωάννης προς τον Πλάτωνα Μαρλαφέκα επίσης υποψήφιο πρόεδρο. Η επιστολή έχει ως εξής:

"Συναδελφε, το Επιμελητηριο Αχαιας εκδιδει ένα περιοδικο για ενημερωση των μελων(η αληθεια είναι για προβολη του εκαστοτε προεδρου).
Απο την αρχη της εκδοσης του απασχολουσε εναν δημοσιογραφο, τους τελευταιους μηνες απασχολει και δευτερο, το κοστος αυτης της δαπανης είναι 1600 ευρω ανα εκδοση (δηλαδη οι συνδρομες 316 ατομικων επιχειρησεων σε ετησια βαση).
Παρακαλω να μου απαντησετε αν εκλεχθητε ως πρόεδρος του Επιμελητηριου Αχαιας, θα συνεχισετε αυτή τη δαπανη, θα την μειωσετε η θα την αυξησετε.
Γιατι πρεπει τα μελη του Επιμελητηριου Αχαιας να γνωριζουν που πανε οι συνδομες τους πριν της εκλογες, γιατι και άλλες επιχειρησεις θελουν να διαφημιζονται σε διαφορα site και ΔΕΝ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΜΑΖΙ όπως δηλωσε ο αντιπροεδρος της κυβερνησης κ. Παγκαλος.
Για τους αλλους δυο υποψηφιους κ.κ. Φωτοπουλο Τρύφωνα και Τηλιγαδα Αριστειδη δεν τους ρωτω γιατι αυτοι προσλαβανε τον δευτερο και πιθανον και τριτο (Αιγιο μερια). Η θεση η δικη μου ειναι το περιοδικο να εκδιδεται από συντακτικη επιτροπη (ενας από κάθε παραταξη)".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις