Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Επίθεση Βανταράκη σε Καρκούλια για τα σκουπίδια

Επίθεση Βανταράκη σε Καρκούλια για τα σκουπίδια

Του καταλογίζει εξυπηρέτηση για επικοινωνιακούς λόγους

Ο κ. Απόστολος Βανταράκης, Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Πατρέων, Επικ. Καθηγητής Υγιεινής εξέδωσε ανακοίνωση – απάντηση για τα σκουπίδια στη Μεσσάτιδα και επιτίθεται στον βοηθό Δημάρχου κ. Καρκούλια και του  καταλογίζει εξυπηρέτηση για επικοινωνιακούς λόγους,  προκειμένου, όπως λέει, να «καλύψει» τον Αντιδήμαρχο καθαριότητας. Στην ανακοίνωση τονίζει τα εξής:

«Σε συνέχεια της δήλωσης του βοηθού Δημάρχου για την  καθαριότητα της Μεσάτιδας, ξαφνιάζομαι ιδιαίτερα για τη σπουδή  με την οποία βγήκε η δήλωση. Μάλλον ο βοηθός Δημάρχου είτε έχει ξεχάσει σε ποια πόλη είναι Δημοτικός Σύμβουλος ή απλά εξυπηρετεί για επικοινωνιακούς λόγους τον συντοπίτη του  Αντιδήμαρχο καθαριότητας κο Γεωργακόπουλο (κάτι που δεν θα  ήθελα να το πιστεύω).

Αλλιώς δεν εξηγείται ο άκαιρος χρόνος της ανακοίνωσής του, όταν η Πάτρα αν και έχουν εκπνεύσει οι 10 ημέρες που υποσχέθηκε ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας ότι θα χρειαστούν να καθαρίσει η πόλη, τα σκουπίδια συνεχίζουν να καταμετρώνται όχι  σε αριθμό σακούλων αλλά σε ύψος και πλάτος σε μέτρα. (συνημμένη φωτογραφία από το Αρκτικό Διαμέρισμα).

Παρόμοιες  καταστάσεις με αυτές τις φωτογραφίας βιώνουν οι πολίτες όλων των διαμερισμάτων της Πάτρας, ίσως εκτός της Μεσάτιδας μιας  και είναι τυχεροί γιατί από εκεί προέρχεται ο κος Αντιδήμαρχος Καθαριότητας.

Λυπάμαι πραγματικά που η Δημοτική Αρχή αντί να οργανώνει την  αποκομιδή των σκουπιδιών σε συνεργασία με τους εργαζόμενους (που είναι μάλλον οι τελευταίοι που φταίνε για την κατάντια της πόλης), επιδίδεται σε επικοινωνιακά τεχνάσματα και ανακοινώσεις τέτοιου τύπου.

Τέλος θα ήθελα να επισημάνω ότι από υγειονομικής πλευράς,  έχουν ξεπεραστεί τα όρια συναγερμού και αντοχής για τη Δημόσια Υγεία και εγκυμονούνται σημαντικοί κίνδυνοι μολύνσεων (λόγω ύπαρξης πολλών φορέων παθογόνων μικροοργανισμών) όσο παραμένουν αυτοί οι τόνοι σκουπιδιών στην πόλη.»

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις