Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Η ΕΑΠ 3-0 από τον Παμβοχαϊκό

Η ΕΑΠ 3-0 από τον Παμβοχαϊκό

900 περίπου πατρινοί έδωσαν δυναμικό παρών στο κλειστό γυμναστήριο της πατρινής ομάδας

Mπροστά σε 900 (αναμεσά τους και 50 από το Βραχάτι) φιλάθλους, η ομάδα βόλεϊ της ΕΑΠ ηττήθηκε εντός έδρας, με 3-0 (25-19, 25-23, 25-23) σετ, από τον Παμβοχαϊκό, στο παιχνίδι που άνοιξε την «αυλαία» της 3ης αγωνιστικής της Α1 Εθνικής.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο τεχνικός της ΕΑΠ, Γιώργος Χριστόπουλος, δήλωσε: «Κάναμε πολλά ατομικά λάθη λόγω απειρίας και για αυτό ήρθε η ήττα από ένα πολύ καλό Παμβοχαικό που έχει πολλούς έμπειρους παίκτες στο ρόστερ του. Υπάρχει στενοχώρια γιατί μπορούσαμε να πάρουμε κάτι σήμερα αλλά θα πρέπει να διορθώσουμε ορισμένα πράγματα ενόψει της συνέχειας. Δεν έμεινα ευχαριστημένους από ορισμένους έμπειρους παίκτες οι οποίοι θα πρέπει να βοηθούν τους πιο άπειρους».

Από την πλευρά των παικτών, ο Ακης Ασπιώτης, είπε: «Φανήκαμε ανέτοιμη για αυτό το παιχνίδι, δεν μας έκανε καλό ότι δεν παίξαμε με τον Φοίνικα, ο Παμβοχαικός ήταν καλύτερος και πήρε δίκαια τη νίκη. Δεν ήμασταν καλοί σήμερα, πρέπει να παίξουμε καλύτερα στη συνέχεια και το παιχνίδι με τον Φοίνικα Σύρου».

Ο ακραίος Γιάννης Μαντέκας, τόνισε: «Δεν μπορούμε να πούμε πολλά για αυτό το παιχνίδι, δεν ήμασταν καθόλου καλοί σε αρκετούς τομείς και ο Παμβοχακός νίκησε δίκαια. Παλέψαμε στο τρίτο σετ αλλά κάναμε λάθη και αυτό θα πρέπει να το αποφύγουμε στη συνέχεια του πρωταθλήματος».

Από την πλευρά του Παμβοχαϊκού, ο Θόδωρος Μπεκιάρης, σημείωσε: «Δεν ήταν εύκολη νίκη και δεν πρέπει να μας ξεγελά το 3-0, η Πάτρα μας δυσκόλεψε πολύ απλά στα κρίσιμα σημεία ήμασταν πιο προσεκτικοί και πήραμε τη νίκη, Το ξεκίνημα που έχουμε κάνει είναι ονειρικό, έχουμε σταθερή πορεία και αυτό οφείλεται στο ότι είμαστε όλοι μαζί από τις 17 Αυγούστου και δουλεύουμε πολύ σκληρά».

Να σημειωθεί ότι πριν από την έναρξη του αγώνα, η διοίκηση της ΕΑΠ τίμησε δυο παλιούς παίκτες της ομάδας βολει για την προσφορά τους στο σύλλογο. Ο πρόεδρος (φωτό) του ΤΑΑ, Μανόλης Ρογδάκης και ο πρόεδρος της ερασιτεχνικής, Δημήτρης Γασπαρινάτος βράβευσαν τους Γιώργο Ζάγκλα και Γιώργο Καϊμάκα οι οποίοι είχαν αγωνιστεί στην ομάδα βόλεϊ της ΕΑΠ τις δεκαετίες του 1970 και του 1980.

ΕΑΠ (Χριστόπουλος): Μακρυγιάννης, Γιάνοσικ 2 (1 άσο), Ασπιώτης 17, Μαντέκας 9 (1 άσο), Πίνκ 17, Γιούρισιτς 6λίμπερο ο Αχιλλεόπουλος με 51%, (Τ. Παπαδόπουλος, Πατρινός, Π. Παπαδόπουλος).
ΠΑΜΒΟΧΑΪΚΟΣ (Ζαλμάς): Μπεκιάρης 10, Καραγιάννης 6, Κατσανεβάκης 10, Στοιβαχτής 3, Ντουσάρμ 16 (2 άσους), Πότονικ 8 (3 άσους), λίμπερο ο Δημητρακόπουλος με 70%,  (Λιόντας 1, Σζάρεκ).

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports