Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ο βουλευτής Μαγκούφης για τον ξυλοδαρμός του: Δεχθηκα άναδρη, πισώπλατη επίθεση

Ο βουλευτής Μαγκούφης για τον ξυλοδαρμός...

«Θεωρώ ότι η νομική διαδικασία πρέπει να κινηθεί αυτεπαγγέλτως»

Για οργανωμένες προβοκατόρικες ενέργειες κάνει λόγο ο βουλευτής Τρικάλων, Χρήστος Μαγκούφης, ο οποίος σήμερα δέχτηκε επίθεση από έναν νεαρό κατά τη διάρκεια της παρέλασης στα Τρίκαλα. Ο βουλευτής καταγγέλλει στη zougla.gr ότι η επίθεση ήταν οργανωμένη ενώ τονίζει πως δεν ενοχλήθηκε τόσο με τον νεαρό που τον χτύπησε, όσο με τους ηθικούς αυτουργούς της επίθεσης, οι οποίοι, όπως λέει, είναι μέλη του κινήματος «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ», μέλη του «ΣΥΡΙΖΑ» καθώς επίσης και τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης.

«Δέχτηκα άνανδρη και πισώπλατη επίθεση»

Ο κ. Μαγκούφης αναφερόμενος στην επίθεση που δέχτηκε, χαρακτηρίζει την ενέργεια του νεαρού άνανδρη εκφράζοντας την άποψη πως πρόκειται για ένα άτομο με προβληματική συνείδηση το οποίο ήθελε να του προκαλέσει κακό.

Παράλληλα, υπογραμμίζει πως αυτό που τον ενόχλησε περισσότερο ήταν η «αμαύρωση της παρέλασης και των ιερών και όσιων του έθνους», τονίζοντας πως η κρίση που διέπει τη χώρα είναι πρωτίστως πολιτισμική και όχι οικονομική και πολιτική.

Επιπροσθέτως, εξαπολύει βέλη και προς την κυβέρνηση λέγοντας πως εκείνη έχει την ευθύνη να αντιμετωπίσει αυτές τις «ανώμαλες» -όπως τις χαρακτηρίζει- καταστάσεις όπως επίσης έχει και την ευθύνη να δώσει λύσεις σε καίρια ζητήματα που αφορούν τον τόπο.

«Θεωρώ ότι η νομική διαδικασία πρέπει να κινηθεί αυτεπαγγέλτως»

Ο βουλευτής διευκρινίζει πως δεν πρόκειται να κινηθεί νομικά εναντίον του νεαρού που πραγματοποίησε την επίθεση θεωρώντας πως η νομική διαδικασία πρέπει να κινηθεί αυτεπαγγέλτως.

«Θεωρώ ότι η νομική διαδικασία πρέπει να γίνει αυτεπαγγέλτως. Δεν έχω μήνη ενάντια στο πρόσωπο αλλά εκτιμώ ότι πρέπει οι θεσμοί επιτέλους σε αυτόν τον τόπο να λειτουργήσουν σωστά. Εκτιμώ ότι πολύ μικρότερη ευθύνη έχει αυτός ο οποίος με χτύπησε άνανδρα και πισώπλατα από την ευθύνη την οποία έχουν οι ηθικοί αυτουργοί» αναφέρει χαρακτηριστικά.

«Ήταν μια πανελλαδικά οργανωμένη επίθεση»

Για πανελλαδικά οργανωμένη επίθεση που σκοπό είχε να αμαυρώσει τις παρελάσεις και την μνήμη των ηρώων του 1940 κάνει λόγο ο βουλευτής Τρικάλων.

Καταγγέλλει πως τα σημερινά γεγονότα αμαύρωσαν τη μνήμη και τη θυσία των ηρώων του 40 ενώ θεωρεί πως πρόκειται για επίθεση ενάντια στη δημοκρατία και τις αξίες της πατρίδας.

«Οι Έλληνες και οι Ελληνίδες γονείς περίμεναν να καμαρώσουν τα παιδιά τους να παρελαύνουν. Αν’ αυτού είδαν τις ασχήμιες κάποιων ανεύθυνων και ανεγκέφαλων προβοκατόρων. Λυπάμαι για αυτά τα γεγονότα πραγματικά» αναφέρει μεταξύ άλλων.

Τέλος, όσον αφορά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ζουν οι πολίτες, ο κ. Μαγκούφης παραδέχεται πως η οργή του κόσμου είναι δικαιολογημένη αλλά θεωρεί πως δεν θα έπρεπε να εκδηλωθεί μια μέρα σαν τη σημερινή.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις