Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Σουπερ Λίγκα: Φουλ αγωνιστικό διήμερο

Σουπερ Λίγκα: Φουλ αγωνιστικό διήμερο

Πρόβα Ολυμπιακού με ΟΦΗ εν όψει Ντορντμουντ

Κάποια από τα πλάνα του εν όψει του κρίσιμου αγώνα της ερχόμενης Τρίτης με την Ντόρτμουντ στη Γερμανία για την 4η αγωνιστική του Champions League αναμένεται να δοκιμάσει ο προπονητής του Ολυμπιακού, Ερνέστο Βαλβέρδε, στο αυριανό παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο «Καραϊσκάκη» για την 8η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα. Βέβαια, η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ ΟΦΗ και Ντόρτμουντ, καθώς και το γεγονός ότι το ματς γίνεται εντός έδρας, δεν προσφέρουν στον Βάσκο τεχνικό τη δυνατότητα για μια πρόβα τζενεράλε, ωστόσο μέσα από το ματς με την ομάδα της Κρήτης θέλει να διαπιστώσει την ετοιμότητα των παικτών του και κάποιους αυτοματισμούς και σχήματα που δοκιμάζει στις προπονήσεις.

Παράλληλα, ο Βαλβέρδε αντιμετωπίζει και αγωνιστικούς πονοκεφάλους, καθώς πέρα από τους τραυματίες Γέστε και Φουστέρ που δεν προλαβαίνουν το παιχνίδι της Τρίτης, προβλήματα αντιμετώπισαν τις προηγούμενες ημέρες και οι Παπαδόπουλος, Τοροσίδης, Φέισα. Ο πρώτος ταλαιπωρήθηκε από ίωση και είναι αμφίβολος για το αυριανό παιχνίδι, ενώ οι άλλοι δύο έχασαν πολλές προπονήσεις, όντας ανέτοιμοι από τους τραυματισμούς που είχαν αποκομίσει προ τριών εβδομάδων σε αγώνες των Εθνικών τους ομάδων. Ετσι, δεν αποκλείεται να προφυλαχθούν ώστε να είναι απολύτως έτοιμοι στη μεγάλη μάχη του Ντόρτμουντ.

Αύριο, εκτός από το παιχνίδι του «Καραϊσκάκη» θα διεξαχθούν ακόμα δύο αναμετρήσεις, ενώ το ματς της αγωνιστικής θα γίνει την Κυριακή στην Τούμπα, ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό. Το πλήρες πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις:

Αύριο: Περιστερίου: Ατρόμητος - Πανιώνιος (17:15, NOVASPORTS-2), Αγρινίου: Παναιτωλικός - Ξάνθη (17:15, NOVASPORTS-3), Καραϊσκάκη: Ολυμπιακός - ΟΦΗ (19:30, NOVASPORTS-2).

Κυριακή: Παγκρήτιο: Εργοτέλης - Αστέρας Τρίπολης (15:00, NOVASPORTS-2), ΟΑΚΑ: ΑΕΚ - Αρης (17:15, NOVASPORTS-1), Τούμπας: ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός (19:30, NOVASPORTS-1).

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports