Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ξεκινούν οι υποχρεώσεις για τις γυναίκες της ΝΕΠ

Ξεκινούν οι υποχρεώσεις για τις γυναίκες της ΝΕΠ

Με Ντελ Σότο κόντρα στον Εθνικό - Εκτός η Απελ

Με την Πατρίτσια Ντελ Σότο στις τάξεις της, θα αγωνιστεί το Σάββατο (6μ.μ.) στο κολυμβητήριο «Α. Πεπανός» η ΝΕΠ με αντίπαλο τον Εθνικό, στην πρεμιέρα της Α1 Εθνικής Γυναικών του πόλο. Η Ισπανίδα τερματοφύλακας θα αγωνιστεί σαν ξένη (σ. η Αυστραλέζα Μπρεάνα Απελ θα μείνει αναγκαστικά εκτός), καθώς ακόμη δεν έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες ελληνοποίησής της.

Οι αθλήτριες της ΝΕΠ έχουν την Παρασκευή το βράδυ ραντεβού στο σπίτι του προπονητή Λάμπρου Αναστασόπουλου, προκειμένου να δουν σε βίντεο τον Εθνικό, αλλά και το φιλικό που έδωσαν πρόσφατα με τον Ολυμπιακό. Παράλληλα, ο τεχνικός της ΝΕΠ θα κάνει και το τραπέζι στις παίκτριές του.

«Εχουμε δουλέψει πολύ σκληρά το τελευταίο δίμηνο και θα προσπαθήσουμε να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι για τον αγώνα της πρεμιέρας. Ο Εθνικός είναι μια πολύ δυνατή ομάδα, που έχει τους ίδιους στόχους με εμάς», τόνισε ο Λάμπρος Αναστασόπουλος και πρόσθεσε: «Πάντα, οι πρεμιέρες κρύβουν παγίδες και εκπλήξεις. Πιστεύω πως θα γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι και η ομάδα που θα κάνει τα λιγότερα λάθη, θα επικρατήσει. Στόχος μας είναι να ξεκινήσουμε νικηφόρα το πρωτάθλημα και με την στήριξη του κόσμου, που θα βρεθεί στην πισίνα, θα παλέψουμε για το επιθυμητό αποτέλεσμα. Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση της ΝΕΠ που δίνει καθημερινά τον δικό της αγώνα, βοηθώντας διαρκώς την ομάδα όπου απαιτείται. Εύχομαι καλή χρονιά στην αθλήτριες μου, με υγεία και να δείχνουν το ίδιο πάθος και ενέργεια που παρουσιάζουν ως σήμερα».

* Τον Σαββατιάτικο αγώνα θα διευθύνουν οι Μπουδραμής και Κατσαρός. Τα υπόλοιπα Σαββατιάτικα παιχνίδια της 1ης αγωνιστικής (σε παρένθεση οι διαιτητές): Τρίτων-Ρέθυμνο (2μ.μ., Σκαλοχωρίτης-Σταυρίδης), Ολυμπιακός-Ηρακλής (4μ.μ., Μικεδάκης-Ποσποτίκης), Πανιώνιος-Βουλιαγμένη (4μ.μ., Κωνσταντινίδης-Κραβαρίτης). Την Κυριακή θα διεξαχθεί και ένα παιχνίδι για την 2η αγωνιστική (σ. τα υπόλοιπα θα γίνουν στις 5 Νοεμβρίου): Ολυμπιακός-Ρέθυμνο (12μ., διαιτητές οι Δαμιανάκης και Στεφανάκης).

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports