Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Τα 'παιξαν οι βουλευτές και άρχισαν να πλακώνονται μεταξύ τους!- Νέο επεισόδιο στη Βουλή

Τα 'παιξαν οι βουλευτές και άρχισαν να π...

Επίθεση βουλευτή του ΠΑΣΟΚ σε βουλευτή του ΛΑΟΣ

Χθες είχαμε επεισόδιο στο εντευκτήριο της Βουλής μεταξύ βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, σήμερα οι καυγάδες συνεχίστηκαν με πρωταγωνιστές βουλευτή του ΠΑΣΟΚ και βουλευτή του ΛΑΟΣ. Ήταν νωρίς το μεσημέρι σήμερα, όταν στο εντευκτήριο της Βουλής μπήκε ο βουλευτής του ΛΑΟΣ κ. Ροντούλης, ο οποίος χθες στη Βουλή και αργότερα στο δελτίο ειδήσεων του Mega είχε αποκαλέσει τους βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος "γομάρια". Μόλις τον είδε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Τσώνης του επιτέθηκε φραστικά με ακατονόμαστες εκφράσεις. Σύμφωνα με αυτήκοες μάρτυρες του είπε: "Είσαι γομάρι, εμείς παλεύουμε για την κοινωνία, άντε γα......, όπου σε βρίσκω θα σε πηδ.... θα σε πλακώσω στο ξύλο. Μας προσβάλλεις όλους, προσβάλλεις τις οικογένειές μας".

Η παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων αποσόβησε τα χειρότερα.

Μέχρι σήμερα, σκηνές με βουλευτές να βρίζονται και να έρχονται στα χέρια, εκτυλίσσονταν μόνον στα κοινοβούλια κάποιων χωρών της Λατινικής Αμερικής και μικρών χωρών του πρώην Σοβιετικού μπλοκ. Ο ιός ως φαίνεται χτύπησε και τους Έλληνες βουλευτές.

Για να επιβεβαιωθεί ότι "η φτώχεια φέρνει γκρίνια". Με τη διαφορά όμως ότι εν προκειμένω δεν γκρινιάζουν οι φτωχοί, αλλά αυτοί που επιβάλλουν τη φτώχεια. Γιατί, τόσο ο κ. Τσώνης που επιτέθηκε σήμερα στον κ. Ροντούλη, όσο και ο κ. Διαμαντίδης και η κ. Μερεντίτη που επιτέθηκαν χθες στον κ. Μόσιαλο, συνεχίζουν να εισπράττουν μηνιαίως πάνω από 6.000 ευρώ βουλευτική αποζημίωση και να απολαμβάνουν των υπολοίπων προνομίων (δωρέαν αυτοκίνητο και κινητό τηλέφωνο κ.λπ.).

Διαβάστε ακόμα

Βουλευτές ΠΑΣΟΚ: Με τα σκληρά μέτρα δεν έχουν πρόβλημα, αρκεί να μην θίξεις τα δικά τους προνόμια

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις