Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Έρχεται θύελλα κατά Ρέππα - Παπαθανασίου - Στο πόδι η Μητρόπολη απο τις διαμαρτυρίες των πιστών

Πάτρα: Έρχεται θύελλα κατά Ρέππα - Παπαθ...

Ο Μητροπολίτης ετοιμάζεται να παρέμβει για την παράσταση "Τα κορίτσια με τα Μαύρα"

Η είδηση ότι έρχεται στην Πάτρα η παράσταση "Τα κορίτσια  με τα Μαύρα" των Ρέππα- Παπαθανασίου, σήκωσε στο...πόδι τους πιστούς που από το πρωί, σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, συρρέουν στη Μητρόπολη ζητώντας από τον Μητροπολίτη Πατρών να παρέμβει ώστε να μην πραγματοποιηθεί η παράσταση που θα φιλοξενηθεί από το Διεθνές Φεστιβάλ Πάτρας στις 3 και 4 Σεπτεμβρίου. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες μερίδα πιστών απειλεί ότι θα γίνει της... τρελής αν δοθεί η παράσταση και απειλούν με κινητοποίηση έξω απο το Αρχαίο Ωδείο, ενώ ο Μητρπολίτης θα επιδιώξει επαφή με το Διεθνές Φεστιβάλ προκειμένου να μεταφέρει τις ενστάσεις του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη παράσταση έχει σηκώσει θύελλα διαμαρτυριών και σε άλλες περιοχές της χώρας, οπου έχει παρουσιοαστεί με προσφατο παράδειγμα τον "αφορισμό" του διδύμου Ρήγα- Αποστόλου από τη Μητρόπολη Ξάνθης.

Το έργο πραγματεύται  τη διαφθορά και την ίντριγκα στους κόλπους των μοναστηριών, με το καυστικό χιούμορ των Ρέππα- Παπαθανασίου. Αυτό φαίνεται πως ενοχλεί κάποιoυς.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις