Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ζούσε πλουσιοπάροχα από τις απάτες

Ζούσε πλουσιοπάροχα από τις απάτες

52χρονος στην βόρεια Ελλάδα, έπειθε τα θύματά του να του δώσουν «δανεικά» και… αγύριστα

Πλούσια ζωή με τα χρήματα εύπιστων πολιτών έκανε ένας 52χρονος στην βόρεια Ελλάδα, που έπειθε τα θύματά του να του δώσουν «δανεικά» (και… αγύριστα). Ο επιτήδειος έπειθε τα θύματά του με το αιτιολογικό ότι χρειαζόταν χρήματα για να ξεμπλοκάρει έναν δεσμευμένο τραπεζικό λογαριασμό του που δήθεν ήταν αρκετά… φουσκωμένος!

Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Έδεσσας ήταν αυτοί που έβαλαν τέλος στην δράση του πολυμήχανου απατεώνα, όταν προσπάθησε να εξαπατήσει για δεύτερη φορά μέσα σε ένα 24ωρο μια γυναίκα! Το θύμα αντιλήφθηκε ότι την κορόιδευε, όταν της ζήτησε 120 ευρώ με τον ίδιο ισχυρισμό, ενώ του είχε ήδη δώσει το ίδιο ποσό την προηγούμενη μέρα!

Η  συστηματική έρευνα των αστυνομικών, αποκάλυψε ότι ο 52χρονος είχε κάνει… επάγγελμα τις απάτες και φαίνεται πως δρούσε σε όλη την βόρεια Ελλάδα! Μέχρι στιγμής, έχει αποκαλυφθεί ότι μέσα στον Απρίλιο εξαπάτησε άλλους πέντε πολίτες στην  Θεσσαλονίκη, από τους οποίους πήρε «δανεικά» συνολικού ύψους 5.730 ευρώ , τα οποία φυσικά δεν επέστρεψε ποτέ. Η έρευνα συνεχίζεται και σε άλλες πόλεις και εκτιμάται ότι τα θύματά του είναι δεκάδες!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις