Ο μάνατζερ του 25χρονου μέσου της Ρεάλ Μαδρίτης προτείνει την ομάδα του λιμανιού
Βροχή πέφτουν οι προτάσεις στο Λιμάνι για παίκτες που αγωνίζονται στο χώρο του κέντρου, με μάνατζερ από την Ισπανία να στέλνει στον Ολυμπιακό τον Γκάγκο. Ο 25χρονος μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης είναι εκτός πλάνων από τον Ζοζέ Μουρίνιο και σύμφωνα με την εφημερίδα Πρωταθλητής, Ισπανός μάνατζερ πρότεινε τον Γκάγκο στους «ερυθρόλευκους».
Ο Αργεντινός είχε φορέσει τη φανέλα της Βασίλισσας το 2007, με τους Μαδριλένους να δίνουν 22 εκατομμύρια ευρώ στην Μπόκα Τζούνιορς.
Μπορεί το κασέ του να είναι υψηλό, όμως αν τελικά στον Ολυμπιακό αποφασίσουν να προχωρήσουν την υπόθεση, θα μπορέσουν να μειώσουν τις απαιτήσεις του Γκάγκο.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr










