Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Τέμπη TRAVEL WEST FORUM 2025 Ειρήνη Μουρτζούκου
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Λάρισα: Προφυλακιστέος ο 21χρονος μητροκτόνος

Λάρισα: Προφυλακιστέος ο 21χρονος μητροκτόνος

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο ξάδελφος του

Προφυλακιστέος, με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, κρίθηκε o 21χρονος που δολοφόνησε με 25 μαχαιριές τη μητέρα του στη Λάρισα.

  21χρονος απαθής κατέθεσε ότι σκότωσε τη μητέρα του επειδή τον εκνεύρισε γιατί του έλεγε να βρει δουλειά. Εντός των επόμενων ωρών οδηγηθεί στις φυλακές της Κασσαβέτειας, στο Βόλο.

 Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο ξάδελφος 

Ο 22χρονος ξάδερφος του, που κατηγορείται για υπόθαλψη εγκληματία, αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Στην απολογία του, ο 22χρονοςισχυρίστηκε ότι δεν είχε εμπλοκή στο φόνο αλλά αναγκάστηκε να βοηθήσει στη μεταφορά της σορού του θύματος, διότι τον απείλησε ότι θα τον εμπλέξει στο φόνο.

Μητροκτονία στην Λάρισα: Το χρονικό του εγκλήματος
Όλα συνέβησαν το απόγευμα της Δευτέρας (12/05), όταν περίοικοι της οδού Λεωνίδου στη Λάρισα άκουσαν φωνές και κάλεσαν την Αστυνομία. Όταν οι αστυνομικές δυνάμεις έφτασαν στο σημείο εντόπισαν τη γυναίκα αιμόφυρτη με πλήγματα πιθανόν από μαχαίρι και συνέλαβαν τον γιο που βρισκόταν στο σημείο.

Μαζί του προσήχθη και ένας ακόμη νεαρός, ξάδερφος του δράστη, ο οποίος οδηγήθηκε και αυτός στην Ασφάλεια Λάρισας για να εξεταστεί.

Σύμφωνα με όσα φέρεται να ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ο 21χρονος, μαχαίρωσε την 52χρονη μητέρα του -με την οποία ζούσαν μαζί απ’ όταν είχε χωρίσει με τον σύζυγό της- μέχρι θανάτου ύστερα από έναν έντονο τσακωμό που είχαν τις πρωινές ώρες.

Στη συνέχεια, την τύλιξε με ένα πάπλωμα και όλες αυτές τις ώρες παρέμενε στο σπίτι του, μέχρι που κάλεσε έναν ξάδελφό του να τον βοηθήσει. Πιθανόν με σκοπό να ξεφορτωθούν τη σορό της άτυχης γυναίκας, την τύλιξαν με το πάπλωμα και επιχείρησαν να την βγάλουν έξω από το σπίτι.

Τότε, όμως, τους είδε κάποιος περίοικος -καθώς φαινόταν η φιγούρα σώματος από το πάπλωμα– και κάλεσε την Αστυνομία. Στο σημείο έφτασαν άμεσα οι αστυνομικοί που τους ακινητοποίησαν και τους συνέλαβαν και τους δύο, ενώ η γυναίκα έφερε εμφανή τραύματα από μαχαίρι.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, ο 21χρονος δεν έχει απασχολήσει μέχρι σήμερα τις Αρχές, με τους λόγους που οδήγησαν σε αυτή την πράξη να παραμένουν υπό διερεύνηση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις