Διεθνές τουρνουά στις αρχές Αυγούστου - Στα Σκόπια η πατρινή ομάδα φιλικά με Prilep
Μετά από συζητήσεις και επαφές μεταξύ της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης, των εκπροσώπων των ομάδων της Πορτογαλίας, της Ελβετίας, της Ολλανδίας και του Ανδρέα Κόγκα, η E.H.F. έκανε δεκτή την πρόταση του Γενικού Διευθυντή της ομάδας και επέλεξε την Πάτρα και την Ορμή Λουξ να διοργανώσει τον όμιλο του πρώτου προκριματικού γύρου του Champions League στις 2-3-4 Σεπτεμβρίου 2011,.
Ο Ανδρέας Κόγκας δήλωσε στο site της ομάδας: «Αρχικά είχα εκφράσει δημόσια τις αντιρρήσεις μου να γίνει πάλι ο όμιλος στην Πάτρα. Στην πορεία όμως και μετά από συζητήσεις με τους εκπροσώπους των υπόλοιπων ομάδων, διαπίστωσα ότι η διοργάνωση θα μπορούσε να γίνει στην πόλη μας και να καλύπτονται ταυτόχρονα τα συμφέροντα της ομάδας μου. Έχουμε πια τις γνώσεις και την εμπειρία, αλλά και τους ανθρώπους που θα βοηθήσουν, έτσι ώστε να γίνει ένα ακόμα επιτυχημένο τουρνουά.
Ελπίζω ότι αυτή τη φορά η Ορμή Λουξ θα είναι έτοιμη να ανταποκριθεί και αγωνιστικά. Η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας θα γίνει τελικά την Κυριακή 24 Ιουλίου και η προετοιμασία θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 25 Ιουλίου.
Στις 10, 11, 12 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί στην Πάτρα διεθνές τουρνουά με τη συμμετοχή της CSM Bucuresti Ρουμανίας και της Prilep Σκοπίων. Στη συνέχεια, η ομάδα θα μεταβεί στα Σκόπια στις 22-25 Αυγούστου φιλοξενούμενη της Prilep για να αγωνιστεί σε αντίστοιχο διεθνές τουρνουά της ομάδας των Σκοπίων.»
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr










