Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

"Ευχαριστούμε και Αντίο" μετά από 168 χρόνια

"Ευχαριστούμε και Αντίο" μετά ...

Κυκλοφόρησε σήμερα το τελευταίο φύλλο της "News of the World"

Ίσως με τον πιο διακριτικό τίτλο στην 168χρονη ιστορία της αποφάσισε να αποχαιρετίσει τους αναγνώστες της η News of the world. Με τις λέξεις "Ευχαριστούμε και αντίο" και στο υπόβαθρο ένα μοντάζ ορισμένων από τα πιο επιτυχημένα της πρωτοσέλιδα, έπεσε η αυλαία για την εφημερίδα News of the World, την κυριακάτικη εφημερίδα της Βρετανίας με την υψηλότερη κυκλοφορία.

Αιτία για το κλείσιμό της αποτέλεσε το σκάνδαλο των υποκλοπών των τηλεφωνικών μηνυμάτων αστέρων, μελών της βασιλικής οικογένειας, οικογενειών στρατιωτών οι οποίοι σκοτώθηκαν σε ένοπλες συρράξεις και μιας απαχθείσας έφηβης που βρέθηκε αργότερα δολοφονημένη.

Η ιδιοκτήτρια εταιρία της εφημερίδας, News Corp. του μεγιστάνα των media, Ρούπερτ Μέρντοκ, πήρε την απόφαση να τερματίσει τη μακρά πορεία της News of the world, προκειμένου να ολοκληρωθεί η εξαγορά του υπόλοιπου ποσοστού της τηλεοπτικής επιχείρησης BSkyB.

Το "αντίο" της News of the world συγκίνησε το κοινό της καθώς το τιράζ της εφημερίδας αυξήθηκε στα περίπου 5 εκατ. φύλλα, προσεγγίζοντας διπλάσια από το κανονικό επίπεδα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις