Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

1η Συνάντηση των Τοπικών Φορέων για τον Δημοτικό - Δημόσιο ηλεκτροφωτισμό

1η Συνάντηση των Τοπικών Φορέων για τον ...

Ο βιώσιμος αστικός ηλεκτροφωτισμός και η βελτίωση της αισθητικής των πόλεων, στόχος της 1ης Συνάντησης των Τοπικών Φορέων για τον Δημοτικό – Δημόσιο ηλεκτροφωτισμό

Με πρωτοβουλία  της ΑΔΕΠ Α.Ε, στα πλαίσια υλοποίησης του έργου PLUS, την 1η  Ιουλίου 2011 στην Δημοτική   Αγορά Αργύρη, πραγματοποιήθηκε, με ευρεία συμμετοχή τοπικών Φορέων τεχνική  συνάντηση – σύσκεψη, για τον Δημοτικό – Δημόσιο ηλεκτροφωτισμό. Στόχος  της συνάντησης ήταν  η ενημέρωση  σχετικά με το έργο Plus (Public Lighting Strategies for   Sustainable  Urban  Spaces  -  Στρατηγικές για το Δημόσιο Ηλεκτροφωτισμό στις αστικές περιοχές), της Κοινοτικής Πρωτοβουλίας INTERREG  IVC.

Στη συνάντηση συμμετείχαν οι ακόλουθοι  φορείς με τα αντίστοιχα στελέχη : ΑΔΕΠ Α.Ε. (Αντώνιος Κότσαλης – Πρόεδρος ΔΣ, Κων/νος Κωνσταντακόπουλος – προϊστάμενος Τμήματος Περιβάλλοντος & Βιώσιμης Ανάπτυξης, Τάκης Τριανταφύλλου – προϊστάμενος Τμήματος Μελετών &Τεκμηρίωσης, Νίκος Κοντινάκης – Σύμβουλος ΕΠΤΑ), Δήμος Πατρέων Τμήμα Ηλεκτροφωτισμού (Ζαχαρίας Γαλανόπουλος – Προϊστάμενος, Ασημάκης Λαμπίρης) , Δήμος Πατρέων Τμήμα Εξοπλισμού ( Βασίλειος Δαρσινός, Μαρία Μιχαλοπούλου και Αικατερίνη Ξανθοπούλου) Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας – Ενδιάμεση Διαχειριστική Αρχή(Άρης Μαμασιούλας και Μάριος Χείρας) Τεχνικό  Επιμελητήριο Ελλάδας ( Νικόλαος Κρίκης) , Σπύρος Πολίτης Δημοτικός Σύμβουλος,

Ειδικότερα  οι φορείς που συμμετείχαν ενημερώθηκαν από τον συντονιστή του έργου  κ. Κωνσταντακόπουλο, για τις προγραμματισμένες  δράσεις και την ανάγκη συνεργασίας με τους τοπικούς  φορείς  που σχετίζονται με το Δημόσιο – Δημοτικό Ηλεκτροφωτισμό, με στόχο την ανταλλαγή  τεχνογνωσίας, εμπειριών και πρακτικής αξιοποίησης σε τοπικό επίπεδο των δράσεων του  προγράμματος PLUS.

Έμφαση  δόθηκε από το Πρόεδρο της ΑΔΕΠ Α.Ε. Αντώνη Κότσαλη στην σημασία των ευρωπαϊκών Προγραμμάτων και στην ευκαιρία  που δίνεται στο Δήμο Πατρέων και στους άλλους τοπικούς φορείς για την πρακτική αξιοποίηση της τεχνογνωσίας που προκύπτει μέσω αυτών.

Τέλος συμφωνήθηκε, να υπάρξει  στενή συνεργασία σε όλα τα μελλοντικά βήματα υλοποίησης  του  έργου PLUS, προκειμένου να  διαμορφωθεί ένα χρηστικό και προσαρμοσμένο στα τοπικά δεδομένα πακέτο παρεμβάσεων για το Δημόσιο – Δημοτικό ηλεκτροφωτισμό, με στόχο τη επίτευξη της βιωσιμότητας και την παροχή καλύτερων υπηρεσιών ηλεκτροφωτισμού προς τους δημότες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις