Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Το Μουσικό Σχολείο Πάτρας για τη συνάντηση με τον Δήμαρχο Πατρέων

Το Μουσικό Σχολείο Πάτρας για τη συνάντη...

Για το κτιριολογικό πρόγραμμα

Το Μουσικό Σχολείο Πατρών για τη συνάντησή του με τον Δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη επισημαίνει:

"Στις 29 Απριλίου 2024 πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο συνάντηση του Δημάρχου Πατρέων, Κώστα Πελετίδη και της Αντιδημάρχου Παιδείας & Αυτεπιστασίας Κατερίνας Σίμου με τον Διευθυντή του Μουσικού Σχολείου Πατρών, Τάσο Καραγιάννη, τον Υποδιευθυντή Γούτο Θάνο και τον εκπαιδευτικό Ανδρέα Μπένο (ως εκπροσώπους του Μουσικού Σχολείου) και την Λυκούδη Κατερίνα (ως εκπρόσωπο της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας). Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε μετά από πρόσκληση του Δημάρχου, στο πλαίσιο της δημιουργίας στο κτιριακό συγκρότημα «Λαδόπουλου», χώρων Διοικητηρίου, Πολιτισμού και Εκπαίδευσης, όπου θα περιλαμβάνεται και το Μουσικό Σχολείο.


Στο επίκεντρο της συζήτησης τέθηκε το κτιριολογικό πρόγραμμα του Σχολείου και ανταλλάχτηκαν απόψεις σχετικά τις ανάγκες που υπάρχουν, ώστε ο Δήμος να συμβάλλει από την πλευρά του στο να δοθούν λύσεις.

Οι εκπρόσωποι του Μουσικού Σχολείου Πατρών κατέθεσαν τις ανάγκες ενός σχολείου που θα είναι πρότυπο σε κτιριακή και υλικοτεχνική υποδομή τόσο για την πόλη μας όσο και για την ευρύτερη περιοχή. Ο Δήμαρχος Πατρέων κατέδειξε ότι θα πράξει τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να λυθούν προβλήματα, να συζητηθούν οι επισημάνσεις της Διοίκησης του σχολείου και να κινηθούν όλες οι πλευρές προς οριστική λύση για ένα Μουσικό Σχολείο στην πόλη μας που θα είναι αντάξιο των προσδοκιών όλων των εμπλεκομένων στην εκπαιδευτική διαδικασία και παράλληλα θα μπορεί να στεγάσει τα όνειρα όλης της εκπαιδευτικής και μαθητικής κοινότητας αλλά και εν γένει της Πατραϊκής κοινωνίας.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις