Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ηλιούπολη: Η καραμπίνα και τα κινητά τηλέφωνα θα δώσουν τις απαντήσεις

Ηλιούπολη: Η καραμπίνα και τα κινητά τηλ...

«Υπεραγαπούσε τη μητέρα του» λένε συγγενείς

 

Συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας για το φονικό στην Ηλιούπολη, όπου βρέθηκαν νεκροί μητέρα και γιος, με το βασικό σενάριο να παραμένει πως ο 36χρονος σκότωσε τη μητέρα του και στη συνέχεια αυτοπυροβολήθηκε.

Τα αποτυπώματα στην καραμπίνα αλλά και τα ίχνη στην καραμπίνα είναι τα στοιχεία που οι αστυνομικοί ελπίζουν ότι θα ξεδιαλύνουν το μυστήριο και θα δώσουν την απάντηση αν ο ίδιος ο 36χρονος πάτησε την σκανδάλη.

Όπως έγινε γνωστό, η καραμπίνα του εγκλήματος ανήκε στον πατέρα της οικογένειας, ο οποίος πέθανε, ενώ στο σημείο βρέθηκαν και κάποιοι κάλυκες.

Η εικόνα που έχουν οι αρχές είναι ότι όχι μόνο σκότωσε τη μητέρα του αλλά περιφερόταν στο σπίτι δίπλα στο άψυχο κορμί της για αρκετές ώρες ή και μέρες μέχρι να αυτοτραυματιστεί και να ξεψυχήσει χωρίς τα ρούχα του στο κρεβάτι του σπιτιού. 

Το σενάριο της οικογενειακής τραγωδίας στην Ηλιούπολη ενισχύουν και τα ευρήματα της ιατροδικαστικής έρευνας αφού διαπιστώθηκε ότι η μητέρα είχε πεθάνει 48 ώρες πριν τον γιο της.

Επίσης, όπως έδειξε η αστυνομική έρευνα ο 36χρονος, που έφερε τραύμα στο μάγουλο από σφαίρα, βρέθηκε σε διαφορετικό σημείο από εκεί που πυροβολήθηκε και συγκεκριμένα βρέθηκε γυμνός πάνω στο κρεβάτι της μητέρας του. Οι αρχές εκτιμούν ότι ο 36χρονος αφού αυτοπυροβολήθηκε κατάφερε να περπατήσει μερικά μέτρα και να πάει από το σαλόνι στο υπνοδωμάτιο, ενώ έτσι εξηγείται και το πώς βρέθηκε η καραμπίνα σε διαφορετικό σημείο από τις σορούς.

Απαντήσεις αναμένεται να δώσουν όμως και τα κινητά τηλέφωνα μητέρας και γιου.

Μια άλλη πλευρά δίνει η ξαδέλφη της 63χρονης η οποία ανέφερε στο MEGA ότι ο ανιψιός της υπεραγαπούσε τη μητέρα του και πως ποτέ δε θα της έκανε κακό. Η ίδια κάνει λόγο για εγκληματική ενέργεια.

«Είχε αίματα ο χώρος του προθαλάμου. Δεν μπήκα πολύ πιο μέσα. Οι αστυνομικοί με ενημέρωσαν ότι μέσα τα δωμάτια, οι κρεβατοκάμαρες ήταν όλα ανακατωμένα τα πράγματα. Στο ισόγειο υπάρχει ακάλυπτος χώρος, από εκεί αν πατήσει κάποιος επάνω από το κάγκελο μπορεί να πιαστεί και να έρθει εδώ στο κάγκελο του ισογείου που λέμε εμείς. Και η πόρτα της κουζίνας ήταν ανοιχτή αυτό λέει πολλά» ανέφερε.

«Υπάρχει και άλλη πιθανότητα, να καθάριζε το όπλο και να υπήρχε σφαίρα και να έγινε κάποιο ατύχημα και μετά εφόσον είδε ότι έγινε το ατύχημα, εκεί δεν θολώνει το μυαλό;», συμπλήρωσε η θεία του 36χρονου.

Και πρόσθεσε: «Την μητέρα του την υπεραγαπούσε, την λάτρευε την μητέρα του. Ήταν πάρα πολύ δεμένοι. Η μητέρα του ήταν παντού, ήταν στο Μεσολόγγι που σπούδαζε τις περισσότερες μέρες. Πήγε φαντάρος ΕΛΔΥΚ. Ήταν στην Κύπρο μαζί του. Είχε παθολογική αγάπη στην μητέρα του. Το παιδί ήταν πολύ καλό παιδί, δεν μας είχε δώσει σημάδια ότι κάτι τρέχει, ότι κάτι συμβαίνει».Απαντήσεις στην οικογενειακή τραγωδία αναμένεται να δώσουν και τα κινητά τηλέφωνα μητέρας και γιου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις