Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

MORE SPORTS

/

Βγήκε είδηση για το «γηπεδικό» του πατραϊκού πινγκ πονγκ

Βγήκε είδηση για το «γηπεδικό» του πατρα...

Εγκαταστάσεις στον ΑΣΟ

 

Η Πάτρα υποδέχεται (11/4) δεκάδες αποστολές για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης Παμπαίδων - Παγκορασίδων και μίνι παμπαίδων-μίνι παγκορασίδων και ήδη η Τοπική Επιτροπή Δυτικής Ελλάδας/Πελοποννήσου της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. δίνει οντότητα στη διοργάνωση με μια σειρά από πρωτοβουλίες και προϊδεάζει τον κόσμο για ένα πολύ ενδιαφέρον 4ήμερο.

Βασικός της σκοπός να διαδώσει κι άλλο το ολυμπιακό άθλημα στην Περιφέρεια, να βοηθήσει στην ανάπτυξή του και σε αυτό το πνεύμα έγινε η συνέντευξη Τύπου. Την οργάνωσε στην ομοσπονδιακή αίθουσα του κλιμακίου επιλέκτων στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο  Πατρών και παρουσίασε στα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης το Πανελλήνιο πρωτάθλημα των κατηγοριών Under 13 και Under 11, που θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο «Κώστας Πετρόπουλος» από την Παρασκευή 12 έως τη Δευτέρα 15/04. Τη συνάντηση με τα ΜΜΕ μάλιστα, μετέδωσε ζωντανά το κανάλι στο youtube «Αθλητικός Δικαστής» 584η Αθλητικές Συναντήσεις: Συνέντευξη τύπου απο Τοπική επιτροπή Δ/Ε ΠΑΤΡΑ.Ε.Φ.Ο.Ε.π..Α


Θυμίζουμε ότι η Τοπική Επιτροπή κανόνισε επιστημονική ημερίδα για γονείς, προπονητές και παράγοντες του αθλητισμού, που θα λάβει χώρα το Σάββατο 13/04 στις 18:30 στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο με θέματα τον ρόλο των γονέων στον αθλητισμό και την ολυμπιακή υποτροφία σε πρόγραμμα ανάπτυξης, που απέσπασε η Ε.Φ.Ο.Επ.Α., ενώ προσκάλεσε στους αγώνες και τον πρωταθλητή-πρότυπο Καλλίνικο Κρεάνγκα, ο οποίος θα βρεθεί στο «Κώστας Πετρόπουλος» την Παρασκευή 12/04 στις 15.30 για να συναντηθεί με τους μικρούς αθλητές και άλλους φίλους του αθλήματος.

Στη συνέντευξη Τύπου ένα τραπέζι του πινγκ πονγκ πρόσφερε ασυνήθιστο σκηνικό. Ο αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Δυτικής Ελλάδας Τάκης Αντωνόπουλος, ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Αθλητισμού Τάκης Πετρόπουλος Πετρόπουλος, ο πρόεδρος της Τοπικής Επιτροπής της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Τάκης Τζόβολος, ο αντιπρόεδρος Νίκος Φιλιππακόπουλος, ο ομοσπονδιακός προπονητής στην Πάτρα Σωτήρης Ζήκος και η τεχνική σύμβουλος της ομοσπονδίας Κατερίνα Βασιλογάμβρου, που ήταν στους ομιλητές, κάθισαν ακριβώς πίσω από το αγωνιστικό τραπέζι στο μήκος του!

Δόθηκαν στους εκπροσώπους το πρόγραμμα του Πανελληνίου πρωταθλήματος, οι δράσεις της Τ.Ε. καθώς και τα αριθμητικά δεδομένα του όσον αφορά στους αθλητές, τα σωματεία και από ποιες πόλεις προέρχονται.

«Για να πετύχει μία διοργάνωση χρειάζεται δύο παράγοντες: Τη φιλοξενία και τις σύγχρονες εγκαταστάσεις. Εδώ στη Δυτική Ελλάδα όχι απλά διαθέτουμε και τα δύο, αλλά αγωνιζόμαστε να γίνουμε καλύτεροι τόσο σε επίπεδο φιλοξενίας όσο και σε επίπεδο εγκαταστάσεων. Ως Περιφέρεια συμβάλλουμε και στηρίζουμε αθλητικά γεγονότα, όπως αυτό που έρχεται στην επιτραπέζια αντισφαίριση, διότι η ενίσχυση του αθλητισμού αποτελεί κεντρική φιλοσοφία της πολιτικής μας», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Τάκης Αντωνόπουλος.

«ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΑΙΘΟΥΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗ ΣΕ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ»

«Αναλάβαμε τη δημοτική αρχή το 2014 κι έχουμε καταφέρει να αναδείξουμε την πόλη σε ένα από τα σημαντικότερα σημεία αθλητικού προορισμού. Πάντα θα είμαστε κοντά στον αθλητισμό. Με την ομοσπονδία της επιτραπέζιας αντισφαίρισης και την Τοπική Επιτροπή έχουμε διαχρονική συνεργασία και στηρίζουμε όλες τις εκδηλώσεις του αθλήματος», τόνισε ο Παναγιώτης Πετρόπουλος κι αμέσως μετά έδωσε πολύ σημαντική είδηση για το άθλημα. «Φτιάχνουμε σύγχρονη αίθουσα για το πινγκ πονγκ στον ΑΣΟ. Το νέο αθλητικό και πολιτιστικό κέντρο του ΑΣΟ που ετοιμάζεται, θα περιλαμβάνει και αίθουσα πινγκ πονγκ. Θα δημιουργηθούν τρία γυμναστήρια και το μεγαλύτερο σε έκταση θα είναι για το πινγκ πονγκ. Θα έχει και μικρή κερκίδα και θα μπορούν να γίνουν και αγώνες. Έχουμε κάνει τα σχέδιά μας, σε έναν χρόνο θα υπάρχει και θα δούμε με την ομοσπονδία πώς θα το αξιοποιήσουμε».

Ο πρόεδρος της Τ.Ε. και μέλος του Δ.Σ. της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Τάκης Τζόβολος επισήμανε: «Με συλλογική δουλειά έχουμε ετοιμάσει μία πάρα πολύ καλή διοργάνωση με κύριο σκοπό την ανάπτυξη. Το μέλλον είναι εδώ και το αγκαλιάζουμε φιλοξενώντας στην πραγματικότητα δύο πρωταθλήματα, σε όλα τα αγωνίσματα στους παμπαίδες και στο ατομικό στους μίνι παμπαίδες».

Ο αντιπρόεδρος και μέλος του ΔΣ της ομοσπονδίας Νίκος Φιλιππακόπουλος σημείωσε: «Είμαι και στην επιτροπή της ομοσπονδίας στα θέματα ανάπτυξης. Θέση μου είναι ότι η επιτραπέζια πρέπει να κάνει μεγάλη επανεκκίνηση στις μικρές ηλικίες γιατί η εποχή του κορωνοϊού μάς στέρησε μία γενιά αθλητών. Βασική επιθυμία μας συνεπώς, να έρθουν στο γυμναστήριο μικροί μαθητές της πόλης μας, είτε ασχολούνται με το άθλημά μας, είτε όχι και να παρακολουθήσουν τους αγώνες και την πρόοδο αυτών των παιδιών».

Η Κατερίνα Βασιλογάμβρου, που διαμένει στην Πάτρα και ο Σωτήρης Ζήκος αναφέρθηκαν στις παράλληλες δράσεις για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα, όπως και στο πρότυπο αναπτυξιακό πρόγραμμα, που είναι σε εξέλιξη από την αρχή της σεζόν με τις συχνές επισκέψεις στα σχολεία της Πάτρας και άλλες κινήσεις. «Θέλουμε να διευρύνουμε τις διοργανώσεις, που φιλοξενεί η πόλη στο άθλημα και προσπαθούμε να είμαστε σύγχρονοι σε αυτές ώστε να τις κάνουμε πιο ελκυστικές στο φίλαθλο κοινό και τους αθλητές», τόνισε σε άλλο σημείο η πρώην διεθνής αθλήτρια, ενώ ο περιφερειακός ομοσπονδιακός προπονητής Σωτήρης Ζήκος ανέφερε: «Είναι πολύ σημαντική διοργάνωση γιατί συγκεντρώνει σπουδαία ταλέντα, τα οποία θα στελεχώσουν μελλοντικά τα εθνικά μας συγκροτήματα. Έχουμε κι εδώ στην Πάτρα αρκετούς αθλητές σε υψηλό επίπεδο, έχουμε και τη δυνατή ομάδα του Ίκαρου Καστριτσίου, που ελπίζουμε να κατακτήσουν μετάλλια».

Οι ομιλητές ευχαρίστησαν βεβαίως, για τη στήριξη τον δήμο, την Περιφέρεια και τη διοίκηση του γυμναστηρίου, όπως και όλες τις εταιρείες-χορηγούς του πρωταθλήματος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports