Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Βγήκε το πρώτο τρέιλερ του φιλμ «Fly Me to the Moon» με την Σκάρλετ Γιόχανσον

Βγήκε το πρώτο τρέιλερ του φιλμ «Fly Me ...

Η ταινία όπου συμπρωταγωνιστεί ο γοητευτικός Τσάνινγκ Τέιτουμ, θα κάνει πρεμιέρα στις ΗΠΑ στις 12 Ιουλίου 2024

Στη δημοσιότητα δόθηκε το πρώτο τρέιλερ της νέας ρομαντικής κωμωδίας με τίτλο «Fly Me to the Moon» όπου πρωταγωνιστούν δύο γοητευτικοί ηθοποιοί, η 39χρονη Σκάρλετ Γιόχανσον (Scarlett Johansson) και ο 43χρονος Τσάνινγκ Τέιτουμ - Channing Tatum του «Μagic Mike» και του Οσκαρικού «Foxcatcher».

Ο γόης Τέιτουμ το 2012, ανακηρύχθηκε "Sexiest Man Alive" από το περιοδικό People magazine, ενώ το περιοδικό Time magazine τον συμπεριέλαβε στους 100 πιο επιδραστικούς ανθρώπους στον κόσμο το 2022.

Η ταινία «Fly Me to the Moon» σε σκηνοθεσία Greg Berlanti και σενάριο Rose Gilroy, διαδραματίζεται την δεκαετία του ΄60 και επικεντρώνεται στην προετοιμασία της αποστολής του Apollo 11 στη Σελήνη.

Η διάσημη πρωταγωνίστρια Σκάρλετ Γιόχανσον που πρωτογνωρίσαμε πριν 26 χρόνια ως το κοριτσάκι στον «Γητευτή των αλόγων» του Ρόμπερτ Ρέντφορντ, η οποία είναι επίσης εκ των παραγωγών της ταινίας «Fly Me to the Moon», με προϋπολογισμό που αγγίζει τα 100 εκατ. δολάρια, υποδύεται «την κορυφαία σύμβουλο μάρκετινγκ Kelly Jones, που προσλαμβάνεται για να φτιάξει τη δημόσια εικόνα της NASA και προκαλεί χάος στο ήδη δύσκολο έργο του διευθυντή εκτόξευσης, Cole Davis (Τέιτουμ)».

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη, «όταν ο Λευκός Οίκος κρίνει ότι αυτή η αποστολή είναι πολύ σημαντική για να αποτύχει, η Jones λαμβάνει εντολή να οργανώσει μια ψεύτικη, εφεδρική προσεδάφιση στο φεγγάρι και η αντίστροφη μέτρηση αρχίζει πραγματικά».

Το καστ της ταινίας συμπληρώνουν μεταξύ άλλων οι Νικ Ντίλεμπουργκ (Nick Dillenburg), Άννα Γκαρσία (Anna Garcia), Τζιμ Ρας (Jim Rash) και ο Γούντι Χάρελσον (Woody Harrelson).

Το φιλμ «Fly Me to the Moon» προγραμματίζεται να κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες της Βορείου Αμερικής από την Columbia Pictures και την Sony Pictures στις 12 Ιουλίου 2024, ενώ θα ακολουθήσει αργότερα και η προβολή της στην πλατφόρμα του Apple TV+.

Την ταινία την περιμένουμε όταν κυκλοφορήσει, να έρθει και στην χώρα μας, και στην Πάτρα.

Με στοιχεία & από το ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture