Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Από την Πέμπτη 11/4 και στις Πατρινές αίθουσες το φιλμ τρόμου "Στενές Επαφές με τον Διάβολο"

Από την Πέμπτη 11/4 και στις Πατρινές αί...
Μαρτάτος Tάκης

Σε διανομή της Σπέντζος - Η ταινία θα παίζεται και στα Options Cinemas, στη Βέσο Μάρε

Μία διεθνής συμπαραγωγή της Αυστραλίας, των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής και των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων είναι το φιλμ ψυχολογικού τρόμου, «Στενές Επαφές με τον Διάβολο - Late Night with the Devil» που βγαίνει στη χώρα μας αυτή την Πέμπτη 11 Απριλίου 2024. Απ’ όσο είδαμε το συγκεκριμένο φιλμ θα παιχθεί και στην Πάτρα στα Options Cinemas, στη Βέσο Μάρε.

Η ταινία «Late Night with the Devil» σε σκηνοθεσία Colin Cairnes και Cameron Cairnes που υπογράφουν & το σενάριο, είχε πραγματοποιήσει την παγκόσμια πρεμιέρα της στο Φεστιβάλ South by Southwest Film Festival (SXSW) στις Μαρτίου 2023.

Σύμφωνα με το στόρι, στιις 31 Οκτωβρίου 1977, ο τηλεοπτικός παρουσιαστής Τζακ Ντελρόι, φιλοξενεί ένα talk show, του οποίου όμως εδώ και λίγο καιρό τα ποσοστά τηλεθέασης έχουν πέσει κατακόρυφα. Απελπισμένος και αποφασισμένος να ανατρέψει την τύχη του, ο Τζακ σχεδιάζει μία ξεχωριστή εκπομπή για την ημέρα του Halloween, προκαλώντας ΣΤΕΝΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ και εξαπολύοντας το κακό στα σαλόνια της Αμερικής.

Σοκαριστικό, cult, τρομακτικό και με δόσεις χιούμορ, χαρακτηρίζεται το φιλμ που καταφθάνει στους Ελληνικούς κινηματογράφους στις 11 Απριλίου σε διανομή από την Spentzos Film

Σημείωμα των σκηνοθετών

«Ο σπόρος αυτού που θα γινόταν η ταινία, σπάρθηκε τη δεκαετία του '80 όταν, ως παιδιά, ξενυχτούσαμε για να παρακολουθήσουμε το "The Don Lane Show", την απάντηση της Αυστραλίας στο "The Tonight Show with Johnny Carson". Ο Don ήταν μια περίεργη φιγούρα, με περιέργεια για θέματα υπερφυσικά, προσκαλώντας συχνά στην εκπομπή μέντιουμ ή κυνηγούς φαντασμάτων. Ένα διαβόητο βράδυ, ο Don έχασε την ψυχραιμία του όταν ένας μάγος απομυθοποίησε το κόλπο του Uri Geller με το κουτάλι.

Τόσο ταπεινωμένος ήταν ο παρουσιαστής, που έφυγε από τη δική του εκπομπή!

Η άλλη μεταμεσονύκτια αγάπη ήταν φυσικά οι ταινίες τρόμου. Ήταν μια χρυσή εποχή του είδους, όταν πολλοί από τους κινηματογραφικούς μας ήρωες, όπως ο De Palma, ο Carpenter, ο Cronenberg και ο William Friedkin, έκαναν πρωτοποριακά έργα. Αλλά ταινίες όπως το King of Comedy του Martin Scorsese και το Network – Δίκτυο του Sydney Lumet μας γοήτευαν πάντα επίσης, με τις ιστορίες τους για παράφρονες χαρακτήρες που καταβάλλουν κάθε προσπάθεια για να πετύχουν στην τηλεοπτική βιομηχανία.

Υπήρχε τρόπος να συγκεντρώσουμε τις νυχτερινές μας εμμονές σε μία κινηματογραφική εμπειρία; Το αποτέλεσμα, είναι η εφιαλτική μας ωδή στα talk shows και τις ταινίες τρόμου της δεκαετίας του '70.

Το talk show, "Night Owls με τον Jack Delroy" θα έπρεπε να μοιάζει σαν κάτι που είχε δεσμευτεί να βιντεοσκοπηθεί το 1977, αλλά το πιο κρίσιμο στοιχείο θα ήταν η ύπαρξη ενός καστ αφοσιωμένου σε αυτή τη μεθοδολογία. Με επικεφαλής τον λαμπρό David Dastmalchian στον ρόλο του οικοδεσπότη, θα θέλαμε να πιστεύουμε ότι ο Don, ο οποίος έφυγε πριν από μερικά χρόνια τώρα, θα είχε εγκρίνει (ειδικά τα υπερφυσικά κομμάτια)».

Πρωταγωνιστούν ο 48χρονος Αμερικανός ηθοποιός David Dastmalchian και οι Ingrid Torelli, Laura Gordon, Georgina Haig, Fayssal Bazzi, κ.α.

Διάρκεια: 93 λεπτά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture