Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μεσολόγγι: Παρασκεύαζαν είδη ζαχαροπλαστικής με κάνναβη

Μεσολόγγι: Παρασκεύαζαν είδη ζαχαροπλαστ...

Δείτε ΦΩΤΟ

Ακόμη και τιμοκατάλογο με τις τιμές των ναρκωτικών που παρασκεύαζαν με τη μορφή σκευασμάτων... ζαχαροπλαστικής και τα διακινούσαν στο Μεσολόγγι, είχαν καταρτίσει δυο Έλληνες οι οποίοι συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου που αξιοποίησαν τις πληροφορίες για την δράση τους!

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον έναν από τους δράστες στο Μεσολόγγι, το πρωί της Τρίτης, έκαναν έλεγχο σε μια βαλίτσα που είχε μαζί του, βρήκαν μέσα 342 γραμμάρια κάνναβης και του πέρασαν χειροπέδες. Ακολούθησαν έρευνες στα σπίτι των δυο ανδρών, όπου οι αστυνομικοί συνέλαβαν και τον δεύτερο και κατέσχεσαν 498 γραμμάρια κάνναβης σε μορφή «μπισκότων», 21,6 γραμμάρια κάνναβης σε μορφή «κεριού», 63,2 γραμμάρια κατεργασμένης κάνναβης σε μορφή "σοκολάτας" και άλλα 151 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

 

Ακόμη, στο αυτοσχέδιο... ζαχαροπλαστείο κατασχέθηκαν παραισθησιογόνα μανιτάρια βάρους 13,6 γραμμαρίων, μια ηλεκτρονική ζυγαριά, δυο τρίφτες και μια συσκευασία κλεισμένη αεροστεγώς με βαλβίδα, όλα με υπολείμματα ναρκωτικών. Σε βάρος των δυο συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για αποθήκευση, μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών, κατά περίπτωση, με την οποία παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις