Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

«I Am: Celine Dion»: Ντοκιμαντέρ για τη σκληρή μάχη με σπάνια ασθένεια της Σελίν Ντιόν

«I Am: Celine Dion»: Ντοκιμαντέρ για τη ...

Θα κυκλοφορήσει η Amazon MGM Studios - Η σκηνοθεσία της ταινίας είναι της Αϊρίν Τέιλορ Μπρόντσκι (Irene Taylor Brodsky)

Ντοκιμαντέρ που καταγράφει τη μάχη της σούπερ σταρ της ποπ μουσικής, Σελίν Ντιόν (Celine Dion) με το σύνδρομο Stiff Person, θα κυκλοφορήσει η Amazon MGM Studios.

Η σκηνοθεσία της ταινίας που θα φέρει τον τίτλο «I Am: Celine Dion» είναι της Αϊρίν Τέιλορ Μπρόντσκι (Irene Taylor Brodsky).

Προς το παρόν δεν έχει οριστεί ημερομηνία για streaming στο Prime Video.

Το ενδιαφέρον, όπως αναμένεται, ντοκιμαντέρ καλύπτει ένα διάστημα περίπου ενός έτους από τον αγώνα της διάσημης Καναδής τραγουδίστριας με την ασθένεια, μια σπάνια νευρολογική διαταραχή που επηρεάζει τον εγκέφαλο και το νωτιαίο μυελό.

Υπενθυμίζεται ότι με βίντεο της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τον Δεκέμβριο του 2022, η 55χρονη σήμερα Ντιόν ανακοίνωσε στους θαυμαστές της ότι αναβάλλει την παγκόσμια περιοδεία της λόγω σπασμών που επηρέασαν τον τρόπο που περπατούσε και τραγουδούσε.

Η σταρ με την υπέροχη φωνή που έχει ερμηνεύσει κομμάτια όπως το «Because you loved me» από την ταινία "Υπόθεση πολύ προσωπική", το περίφημο “My heart will go on” από το φιλμ «Τιτανικός», το «Ι’m alive» κ.α., ελπίζει ότι το ντοκιμαντέρ θα «ευαισθητοποιήσει την κοινή γνώμη για αυτή την ελάχιστα γνωστή πάθηση».

Η Σελίν Ντιόν - Céline Dion που μάλιστα είχε κερδίσει το διαγωνισμό τραγουδιού της Γιουροβίζιον με την Ελβετία το 1988, έχει γεννηθεί στις 30 Μαρτίου του 1968.

Με στοιχεία & από το ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight