Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πολυχρονόπουλος: Τέσσερις οι λογαριασμοί που φέρονται να ελέγχονται

Πολυχρονόπουλος: Τέσσερις οι λογαριασμοί...

Νέα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τον ιδρυτή της κοινωνικής κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος»

Ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος το περασμένο Σάββατο διαβεβαίωνε μπροστά στις κάμερες πως όλα είναι ψέματα και πως εκείνος δεν έχει παίξει ποτέ στη ζωή του στοίχημα ενώ ξεκαθάρισε πως δεν χρησιμοποίησε ποτέ χρήματα της οργάνωσης «Ο Άλλος Άνθρωπος» για προσωπικό όφελος.

Ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος, φέρεται να ελέγχεται για απάτη ύψους 600.000 ευρώ.  Από το 2020 και για δύο χρόνια, φέρετια να έμπαιναν χρήματα σε λογαριασμό της μητέρας του, που υπήρχε στην ιστοσελίδα της οργάνωσης και από τον Ιούνιο του 2022 μέχρι τον Γενάρη του 2023, σε ακόμα έναν, στο όνομα του κουνιάδου του.

Σύμφωνα με το Mega, φέρονται να έχουν εντοπιστεί επιπλέον λογαριασμοί, στους οποίους πολίτες κατέθεταν χρήματα για την κοινωνική κουζίνα και μένει να φανεί τι απέγιναν. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες οι λογαριασμοί που φέρονται να ελέγχονται για την υπόθεση του «Άλλου Ανθρώπου» είναι τέσσερις ενώ από το 2020 έχουν περάσει πάνω από 1 εκατ. ευρώ. Μάλιστα τα μισά χρήματα φέρονται να μεταφέρθηκαν σε «παικτικούς λογαριασμούς» του Πολυχρονόπουλου.

Σημειώνεται ότι 600.000 ευρώ φαίνεται να μπήκαν σε παικτικούς λογαριασμούς, ο Κώστας Πολυχρονόπουλος είχε δηλώσει πως ο λόγος που έμπαιναν σε αυτούς τους λογαριασμούς ήταν για να μπορεί να γίνει ανάληψη περισσοτέρων μετρητών καθώς στους άλλους δεν μπορούσε να γίνει λόγω ορίου.

 Ωστόσο, από την έρευνα που έκανε η Αρχή προκύπτει πως από τους παικτικούς λογαριασμούς δεν έχουν γίνει αναλήψεις αυτών των χρημάτων.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις