Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

MORE SPORTS

/

Πρωτιά για τον Χρήστο Σαράντη του ΠΟΤ

Πρωτιά για τον Χρήστο Σαράντη του ΠΟΤ

Πρώτη θέση στο Διεθνή Μαραθώνιο της Μερσίνης

Στην παραλιακή ζώνη της Μερσίνης πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή ο τελευταίος αγώνας της χρονιάς για το αγωνιστικό καλεντάρι 2023.

Η διαδρομή, μια πανδαισία χρωμάτων και τοπίων, με "πρωταγωνιστή" το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας και του ουρανού, σε συνδυασμό με ιστορικά ρωμαϊκά και ελληνικά μνημεία της πόλης.
Ο 31χρονος αθλητής δεν είχε λάβει ποτέ νίκη σε αγώνα μεγάλων αποστάσεων και ήταν μια διάκριση που έλειπε από το παλμαρέ του. Όλα κρίθηκαν στο 11ο χιλιόμετρο της διαδρομής όπου ο έλληνας αθλητής άνοιξε τον ρυθμό (40 μέση ταχύτητα) για 6 χιλιόμετρα και "ξεκόλλησε" από το κορμό του πελετόν. Κατάφερε, έτσι, να δημιουργήσει μια διαφορά ασφαλείας 10 λεπτών από τους διώκτες του την οποία κράτησε έως το τέλος.
«Η διαδρομή ήταν καταπληκτική αλλά και επικίνδυνη σε κάποια σημεία εξαιτίας της βροχής. Ένιωθα τα πόδια μου ελαφριά και έπιασα την απόδοση που ήθελα. Είμαι πολύ χαρούμενος. Έγινε μεγάλη μάχη όλες αυτές τις μέρες για να προλάβω να είμαι έτοιμος για τον τελευταίο αγώνα της χρονιάς...

Περισσότερα στο sportin.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports