Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

Πάτρα: Οι τεράστιες ευθύνες όσων άφησαν έναν "βιασμό" να βάλει φωτιά στην πόλη

Πάτρα: Οι τεράστιες ευθύνες όσων άφησαν ...

ΤΗΣ ΓΙΩΤΑΣ ΚΟΝΤΟΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ

Πριν απο δύο ημέρες χτυπούσαμε απο το thebest.gr το καμπανάκι του κινδύνου για το ενδεχόμενο μιας έκρηξης που είναι δυνατόν να προκαλέσει η αμίμητη ολιγωρία των αρμοδίων αρχών στη διάψευση ενός βιασμού- μαιμού, κατασκευασμένου στα... εργαστήρια νοσηρών εγκεφάλων που θέλουν να σπάσουν την  ανία και τη μιζέρια τους ανακατεύοντας τις... χημικές τους ενώσεις με φαντάσματα και αόρατους εχθρούς. Η Πάτρα βοούσε για πάνω από δύο εβδομάδες για βιασμούς ομαδικούς εναντίον ζευγαριών από μετανάστες  στη νότια πλευρά της, για βιασμούς  νεαρών αγοριών και κοριτσιών ή τέλος πάντων εναντίον όσων ήθελαν να τοποθετούν στη θέση του θύματος και να φουντώσουν τον ρατσισμό που λίγο θέλει να ανάψει τα... ξερόκλαδά του  σε αυτή την πόλη που συμβιώνει με το πρόβλημα αλλά και με πολλούς προβληματικούς.

Το γράφαμε πριν από λίγες ημέρες ότι η προκλητική μη- διάψευση από την πλευρά της αστυνομίας του τάχα βιασμού- κατασκευάσματος ενός προφανώς  ακροδεξιού... σωλήνα, θα έκανε την Πάτρα πεδίο μαχών και θα γεννούσε τέρατα.

Και νάτα...

Η ησυχία των ημερών δεν εξυπηρετούσε τους επαγγελματίες κατασκευαστές θηλιών για τους μετανάστες. Ο τάχα βιασμός, βγάζει στους δρόμους τους κατοίκους. Βγάζει όμως  στους δρόμους και  τους γνωστούς κουκουλοφόρους, τα παιδιά που αγαπούν τους αγκυλωτούς σταυρούς αλλά και τους μετανάστες με τα καδρόνια.

Κάνει την Πάτρα...γήπεδο.

Αστυνομία και Εισαγγελέας καλούνται να δώσουν εξηγήσεις για όλα αυτά που θα μπορούσαν κάλλιστα να έχουν προλάβει οι μεν διαψεύδοντας κατηγορηματικά από την πρώτη μέρα έναν βιασμό που δεν έγινε, ο δε παρεμβαίνοντας για να βάλει τέλος στις φήμες.

Άπαντες κινήθηκαν χθες. Αφού οι φήμες είχαν κιόλας...κηδέψει τα θύματα των ... άγριων βιασμών.

Αλλά και μια μερίδα δημοσιογράφων ενορχηστρωτών της γκάφας, προς άγραν εντυπώσεων, έκαναν τον.... βιασμό...στοίχημα και τζόγαραν πάνω του για να πουλήσουν αέρα κοπανημένο, φυσώντας με δύναμη πάνω στη φωτιά.

Χωρίς καμία ευθύνη.

Αλλά εδώ είπαμε, είναι Πάτρα. Πόλη υποτιθέμενων βιασμών και πολλών κανονικών βιαστών της πραγματικότητας και της κοινής λογικής.

Και αυτοί οι βιαστές κυκλοφορούν ελεύθεροι και βέβαιοι ότι μέχρι να τους πάρουμε χαμπάρι, θα έχουν κάνει καλά τη δουλειά τους...

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις