Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

2013- 2023, το Max Mara Teddy Coat γιορτάζει και εξελίσσεται, μούσα η Μαριακάρλα Μπόσκονο

2013- 2023, το Max Mara Teddy Coat γιορτ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Καθιέρωσε ειδική κατηγορία outwear- Τώρα κυκλοφορεί για κοριτσάκια αλλά και με γκλίτερ!

Γενέθλια 10 χρόνων γιορτάζει το iconic παλτό του ιταλικού οίκου Max Mara «Teddy» το οποίο επηρέασε το διεθνές τοπίο του outwear έχοντας αντιγραφεί κατά κόρον αλλά και ωθήσει κι άλλες εταιρίες να φτιάξουν αντίστοιχα πανοφώρια, σαν χνουδωτές «αρκουδένιες» αγκαλιές. Για την καινούρια, επετειακή καμπάνια Teddy Bear Coat, ο Tyler Mitchell φωτογράφισε το διάσημο μοντέλο της Ιταλίας, Mariacarla Boscono να το φοράει με σύνθημα «I was, I am, I will be»- Ήμουν, είμαι και θα είμαι».

Στις μητροπόλεις της μόδας του εξωτερικού οι γιγαντοαφίσες της νέας διαφημιστικής εκστρατείας μαγνητίζουν τα βλέμματα ενώ το label κάνει ειδικά χάπενινγκς και λειτουργεί pop up stors αποκλειστικά για το Teddy. Ο τόνος του καμηλό είναι ο πλέον περιζήτητος αλλά αρέσουν πολύ και το γκρι ή το μαύρο. Στο MaxMara.com, και σε βασικά καταστήματα σε δέκα πόλεις σ' όλο τον πλανήτη,  λανσάρεται το νέο Sparkling Teddy Coat σε καμηλό ή λευκό, ενώ για πρώτη φορά, κυκλοφορεί το Mini Teddy Coat για κορίτσια ηλικιών 5 έως 12 με ασορτί must - have αξεσουάρ όπως γάντια, προστατευτικά αφτιών και χνουδωτούς σκούφους με αυτάκια.

Το  ρούχο αυτό γεννήθηκε μελετώντας τα αρχεία της Max Mara. Mε τη σφραγίδα του creative director Ian Griffiths, επανήλθε στο προσκήνιο η πρόταση από τη δεκαετία των '80s με πολυτελείς ίνες- που αρχικά παράχθηκαν σε γερμανικούς μύλους για την κατασκευή παιδικών λούτρινων παιχνιδιών. Το team της εταιρείας  επένδυσε στην τεχνολογία που θα αναβίωνε την ίδια αίσθηση και τελικά πέτυχε μια τη μοναδική στο είδος της faux γούνας από αυθεντική τρίχα καμήλας με βάση μετάξι. 

Πρωτοπαρουσιάστηκε στην πασαρέλα το 2013 αυτό το πολυτελές, καμηλό, faux-fur, cocoon-cut πανωφόρι και σιγά – σιγά ξετρέλανε celebrities και κοκέτες σε όλο τον κόσμο. Για το κρύο είναι το απόλυτο must have.  

 Ειδήσεις Τώρα

Oφθαλμόλουτρο: Πήγαμε (ξανά) Μιλάνο και σας έχουμε τις στολισμένες βιτρίνες των ημερών!

Οι Πατρινοί άρχισαν να στολίζουν- Ποια δέντρα προτιμούν και τι επιτάσσει η μόδα

Φαίδρα Παπανδρέου: Η 17χρονη εγγονή του Ανδρέα Παπανδρέου περπάτησε στην πασαρέλα του MadWalk 2023

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View