Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Αιγιάλεια: Η τελευταία προεκλογική ομιλία του Χρήστου Γούτου

Αιγιάλεια: Η τελευταία προεκλογική ομιλί...

Η ανακοίνωση

Την τελευταία του προεκλογική ομιλία πραγματοποίησε ο υποψήφιος δήμαρχος Αιγιάλειας Χρήστος Γούτος.

Η σχετική ανακοίνωση, αναφέρει:  "Μια εντυπωσιακή μαζική συγκέντρωση Αιγιαλέων αποδείχθηκε η αποψινή τελευταία προεκλογική ομιλία του Υποψηφίου Δημάρχου Αιγιαλείας Χρήστου Γούτου, στο εκλογικό κέντρο της Παράταξης «ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ ΜΑΖΙ για το ΑΥΡΙΟ», στην κατάμεστη πλατεία Φανερωμένης!

Όπως είπε, «από την αποψινή συγκέντρωση ΞΕΚΙΝΑ η ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ της ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ στη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ της»!

Ξεκαθάρισε, ότι δεν θα αλλάξει μόνο η εικόνα της Αιγιάλειας προς το καλύτερο, ότι όχι μόνο η Αιγιάλεια θα μετατραπεί σε μια Σύγχρονη Ευρωπαϊκή περιοχή, αλλά ότι με την Νέα Δημοτική Αρχή και τον ίδιο στη θέση του Δημάρχου, θα αλλάξει ριζικά και η νοοτροπία στη λειτουργία του Δήμου και στην άσκηση της Διοίκησης.

Ο κ. Γούτος έστειλε κρυστάλλινο μήνυμα Ελπίδας και Αισιοδοξίας λέγοντας:

«Η Αιγιάλεια βγαίνει και πάλι μπροστά!!

Γι’ αυτό απόψε, είναι η ΓΙΟΡΤΗ της ΕΝΟΤΗΤΑΣ, είναι η ΓΙΟΡΤΗ της ΝΙΚΗΣ!

Στις εκλογές της Κυριακής πρωταγωνίστρια είναι η Αιγιάλεια! Το σπίτι μας!

Επίσης, ο Υποψήφιος Δήμαρχος Αιγιαλείας Χρήστος Γούτος…

Τόνισε: «Αυτή η Νέα Εποχή θέλει και τους κατάλληλους Ανθρώπους. Θέλει όμως και την κατάλληλη Νοοτροπία και Συμπεριφορά. Ήθος, Αξιοπρέπεια, Διαφάνεια, Σεμνότητα και Σεβασμός στους Πολίτες. Αυτά θα είναι, αγαπητοί μου Συμπολίτες, οι βασικοί «κορμοί» της δικής μας συμπεριφοράς με την οποία θα Υπηρετήσουμε την πόλη μας και τους κατοίκους της».

Υπογράμμισε:«Ο Δήμος θα είναι ΑΝΟΙΧΤΟΣ σε ΟΛΕΣ και σε ΟΛΟΥΣ. Χωρίς διακρίσεις, χωρίς εξαιρέσεις, χωρίς εγκλωβισμούς. Τελειώνουμε με τις πελατειακές τακτικές, με την νοοτροπία των συμφωνιών κάτω από το τραπέζι. Τελειώνουμε με τις σκοπιμότητες. ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ με το ΧΤΕΣ».

Δεσμεύτηκε ότι: «Στέκομαι απέναντί σας, σας κοιτώ στα μάτια και σας λέω ότι την Αιγιάλεια θα την βάλουμε σε τροχιά πραγματικής ανάπτυξης, ανάπτυξης που θα αγγίζει ΟΛΟΥΣ τους Αιγιαλείς. Τους εργαζόμενους, τους επαγγελματίες, τους Νέους μας, τα παιδιά μας. Αλλά θα αγγίζει και τους συνανθρώπους μας οι οποίοι ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες. Την Τρίτη Ηλικία, τους έχοντες προβλήματα Υγείας, τους ανέργους, όσους νιώθουν απροστάτευτοι. Κανείς δεν θα είναι μόνος του σε αυτόν τον Δήμο».

 Έστειλε Μήνυμα Ενότητας αναφέροντας: «Στην Αιγιάλεια θα πάψει να υπάρχει το «ΕΓΩ». Θα κυριαρχήσει πια το «ΕΜΕΙΣ».

Με το «ΕΜΕΙΣ» ΘΑ ΠΑΜΕ την Αιγιάλεια ΜΠΡΟΣΤΑ, θα την πάμε όσο πιο ΨΗΛΑ γίνεται.

 Έχουμε το Πρόγραμμα, Έχουμε τους Ανθρώπους που θα το εφαρμόσουν άμεσα και γρήγορα. Αλλά έχουμε και ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ, τους Πολίτες, οι οποίοι θα έχετε ρόλο και χώρο Δημιουργίας, στο πλαίσιο μιας άλλης νοοτροπίας, στο πλαίσιο της ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ με τον Δήμο.

Για αυτό λέω και δεσμεύομαι: ότι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΤΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ.

Για να κάνουμε την Αιγιάλεια έναν τόπο που να χωρά τα  Όνειρα Όλων μας, τα Όνειρα των Νέων μας, έναν τόπο που να μπορείς να Δημιουργείς, έναν τόπο που να ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΖΕΙΣ.

ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ, ΕΝΩΜΕΝΟΙ»".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις