Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα: Έγιναν δράσεις προαγωγής υγείας από τον Σύλλογο Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών και την Περιφέρεια

Πάτρα: Έγιναν δράσεις προαγωγής υγείας α...

Με θέμα: «Πρόληψη, Διατροφή και Άσκηση» - Την Τετάρτη 13/9 πραγματοποιήθηκε Ημερίδα όπου παρέστη & ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Αχαΐας Χ. Μπονάνος

Ο Σύλλογος Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών Πάτρας διοργανώνει τριήμερο εκδηλώσεων με θέμα: «Πρόληψη, Διατροφή και Άσκηση» με τη συνεργασία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. Στo πλαίσιo αυτό πραγματοποιήθηκε & εθελοντική αιμοδοσία στην Πλατεία Γεωργίου Α’ την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου και την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2023 προκειμένου να υπάρξει ομαδική προσφορά φιαλών αίματος.

Επίσης, την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και Ημερίδα στην αίθουσα του Εμπορικού Συλλόγου Πατρών ημερίδα κατά την οποία έγκριτοι επιστήμονες ενημέρωσαν για την αξία της αιμοδοσίας και έδωσαν συμβουλές για τη σωστή διατροφή και τη σωματική άσκηση στη μέση ηλικία.

Στην Ημερίδα παρευρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Αχαΐας και αρμόδιος για θέματα δημόσιας υγείας, Χαράλαμπος Μπονάνος, ο οποίος κατά το χαιρετισμό του μεταξύ άλλων ανέφερε τα εξής:

«Η αιμοδοσία αποτελεί ύψιστη πράξη αλληλεγγύης και προσφοράς και υπέρτατο αγαθό με το οποίο καθένας από εμάς μπορεί να χαρίσει ζωή σε ένα συνάνθρωπό του μέσω της εθελοντικής του προσφοράς...

Περισσότερα στο sportin.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις