Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Παραλίγο σύγκρουση πλοίων στο λιμάνι της Ραφήνας- Μπλέχτηκαν οι άγκυρες

Παραλίγο σύγκρουση πλοίων στο λιμάνι της...

Το πρωί του Σαββάτου κατά την διάρκεια του απόπλου από το λιμάνι, μπλέχτηκαν οι άγκυρες δύο επιβατικών πλοίων

Οι θυελλώδεις άνεμοι που πνέουν στη Ραφήνα, δημιούργησαν προβλήματα στα πλοία της γραμμής.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το πρωί του Σαββάτου κατά την διάρκεια του απόπλου από το λιμάνι, μπλέχτηκαν οι άγκυρες δύο επιβατικών πλοίων που αναχωρούσαν για τις Κυκλάδες.

Τα δύο πλοία, Fast Ferries Andros και Αικατερίνη Π., βρίσκονται αυτή την ώρα ανοιχτά του λιμανιού μπροστά από την κεντρική παραλία της Ραφήνας. Επίσης ακόμη ένα πλοίο δεν μπορεί να αναχωρήσει από το λιμάνι. Σύμφωνα με το irafina.gr, αποφεύχθηκε η σύγκρουση των δύο πλοίων την τελευταία στιγμή, ενώ ακόμα ένα πλοίο έχει μείνει στα ανοιχτά καθώς δεν μπορεί να πλησιάσει και να δέσει στο λιμάνι.

Σύμφωνα με το λιμενικό σώμα το fast ferries ήταν προγραμματισμένο να αναχωρήσει στις 7:30 το πρωί για Άνδρο, Τήνο, Μύκονο, Πάρο ενώ το Αικατερίνη Π στις 8.05 για Τήνο, Μύκονο, Νάξο. Τα δύο πλοία βρίσκονται στο αγκυροβόλιο του λιμένα της Ραφήνας όπου γίνονται προσπάθειες απεμπλοκής στις άγκυρες. Για λόγους ασφαλείας καθυστερεί και ο απόπλους του super ferry για Άνδρο, Τήνο Μύκονο που ήταν προγραμματισμένο να αναχωρήσει στις 7:50.

Σύμφωνα με μαρτυρία, τα δύο πλοία συγκρούστηκαν τρεις φορές και το ένα υπέστη ζημιά στη δεξιά προπέλα. Ωστόσο το Λιμενικό δεν επιβεβαιώνει την σύγκρουση των πλοίων.

Πηγή:enikos 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις