Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δήμος Ερυμάνθου: Συνάντηση Μπαρή με τους υποψηφίους

Δήμος Ερυμάνθου: Συνάντηση Μπαρή με τους...

Έκανε έναν σύντομο απολογισμό του έργου και των δράσεων της προηγούμενης 4ετίας,

Συνάντηση με τους υποψηφίους του είχε ο Δήμαρχος Ερυμάνθου και εκ νέου υποψήφιος Θεόδωρος  Μπαρής.

Σε ανακοίνωσή του αναφέρει:

Με ενθουσιασμό και αποφασιστικότητα να συνεχιστεί η δημιουργική πορεία του Δήμου πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση του Δημάρχου Ερυμάνθου, Θόδωρου Μπαρή με τους υποψήφιους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους του συνδυασμού «Συνεργασία για τον Ερύμανθο» μετά την ανάρτηση του ψηφοδελτίου στην ηλεκτρονική πύλη του Υπουργείου Εσωτερικών.

Στη συνάντηση, ο Δήμαρχος έκανε έναν σύντομο απολογισμό του έργου και των δράσεων της προηγούμενης 4ετίας, θέτοντας παράλληλα, τις προτεραιότητες και τις προγραμματικές θέσεις του συνδυασμού για τη νέα δημοτική περίοδο.

«Μέσα σε αντίξοες συνθήκες και εν μέσω εξωγενών κρίσεων καταφέραμε να υλοποιήσουμε το μεγαλύτερο μέρος του προεκλογικού μας προγράμματος, αποδεικνύοντας στην πράξη, συνέπεια και αξιοπιστία. Μαζί με όλους εσάς στο πλευρό μας, διεκδικούμε μία ακόμη δημοτική θητεία για να συνεχίσουμε το έργο μας, ακόμη πιο δυνατά. Είναι στο χέρι μας να στείλουμε αυτό το μήνυμα παντού. Σε κάθε σπίτι, σε κάθε χωριό, ακυρώνοντας την προσπάθεια εκείνων που για καθαρά ψηφοθηρικούς λόγους έχουν επενδύσει στη μιζέρια και τη μικροπολιτική», ανέφερε ο Δήμαρχος απευθυνόμενος στους υποψήφιους.

Από την πλευρά τους, οι υποψήφιοι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι που παραβρέθηκαν στη συνάντηση κατέθεσαν προτάσεις και σκέψεις, ενώ όλοι συμφώνησαν ότι ο Δήμος σε στέρεες πλέον βάσεις, έχει τις δυνατότητες περαιτέρω ανάπτυξης με συντονισμένες προσπάθειες και στόχους.

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις