Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Περιφερειακές εκλογές 2023: Συνάντηση του Κώστα Καρπέτα, με τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο

Περιφερειακές εκλογές 2023: Συνάντηση το...

Κατά την επίσκεψη του Οικουμενικού Πατριάρχη στον Πύργο Ηλείας

Ιδιαίτερη συνάντηση με τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο, είχε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Κώστας Καρπέτας, το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου στην Ηλεία.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια των επίσημων εκδηλώσεων που διοργάνωσαν η Μητρόπολη Ηλείας και οι Δήμοι Πύργου και Ανδραβίδας – Κυλλήνης, κατά τις οποίες ανακηρύχθηκαν επίτιμοι δημότες των δύο Δήμων, ο Πατριάρχης του Γένους και η πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, Αικατερίνη Σακελλαροπούλου.

Ο Πατριάρχης και ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για θέματα κοινού ενδιαφέροντος αλλά και για τις πρωτοβουλίες του Οικουμενικού Θρόνου σε σύγχρονα ζητήματα. Ο κ. Κ. Καρπέτας εξέφρασε την επιθυμία του στον κ.κ. Βαρθολομαίο, με την πρώτη ευκαιρία να τον επισκεφθεί στο Φανάρι. 

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στον Πύργο, ο κ. Καρπέτας είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και με εκπροσώπους της τοπικής κοινωνίας, αλλά και με τους υποψηφίους της παράταξης «Μαζί αλλάζουμε – Δυτική Ελλάδα», με σκοπό τον προγραμματισμό της δράσης ενόψει των εκλογών της 8ης Οκτωβρίου.

Αντίστοιχη συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί και με τους υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους της Αχαΐας, την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου στις 6 το απόγευμα, στο θεατράκι της Μαρίνας στην Πάτρα. 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις