Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ναύπλιο: Πειθαρχική έρευνα για τον δήμαρχο που έριχνε περιττώματα στο σπίτι του αντιπάλου του

Ναύπλιο: Πειθαρχική έρευνα για τον δήμαρ...

Η παραδοχή Κωστούρου μέσω socia media

Πειθαρχική διαδικασία ξεκινά για τον δήμαρχο στο Ναύπλιο, Δημήτρη Κωστούρο, ο οποίος έριχνε σκουπίδια και περιττώματα στο σπίτι του  αντιπάλου του και υποψηφίου δημάρχου, Δημήτρη Ορφανού.

Όπως καταγγέλλει ο Δημήτρης Ορφανός, ο δήμαρχος στο Ναύπλιο Δημήτρης Κωστούρος έριξε 22 φορές σκουπίδια και περιττώματα στην πόρτα του σπιτιού του ενώ κάνει λόγο και για απειλητικά σημειώματα.

Συγκεκριμένα ο κ. Ορφανός τονίζει στο newsit.gr πως «ερχόταν με το αυτοκίνητο της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης του Δήμου Ναυπλίου, άνοιγε το παράθυρο του συνοδηγού και πετούσε σκουπίδια και περιττώματα στην αυλή του σπιτιού μου. Έχει καταγραφεί από δυο κάμερες 22 φορές! Αυτό που έκανε είναι εμμονικό και άρρωστο. Έχω καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα, να μην πλησιάζει την οικία μου».

Παράλληλα αναφέρει πως «δέχτηκα και δύο απειλητικά σημειώματα. Τα σημειώματα τα πέταξαν στην αυλή του σπιτιού μου, ήταν ιδιόχειρα και ανέφεραν χαρακτηριστικά το εξής: Σταμάτα αυτό που κάνεις θα σε τινάξουμε στον αέρα».

Η παραδοχή Κωστούρου μέσω socia media

Ο κ. Κωστούρος από την πλευρά του, παραδέχθηκε την πράξη του με ανάρτηση στα social media και τόνισε μεταξύ άλλων πως το έκανε συμβολικά καθώς επηρεάστηκε από την τοξική συμπεριφορά του αντιπάλου του.

Συγκεκριμένα αναφέρει πως «το τελευταίο αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα βρέθηκα αντιμέτωπος με ύβρεις και συκοφαντίες που δεν αφορούσαν το τεράστιο έργο που έχουμε επιτελέσει στο δήμο Ναυπλιέων τα τελευταία χρόνια αλλά αφορούσαν εμένα προσωπικά την τιμή μου και την υπόληψή μου.

Δεν απάντησα , δεν σχολίασα δημόσια και δεν απευθύνθηκα στην δικαιοσύνη , όπως πιθανόν θα έπρεπε για τους επαγγελματίες υβριστές που διακινούν καθημερινά σκουπίδια δίχως να τους νοιάζουν οι επιπτώσεις.

Δυστυχώς όμως όλη αυτή η τοξική κατάσταση κάποια στιγμή ανθρώπινα με επηρέασε αρνητικά και με οδήγησε σε μία λανθασμένη ανταποδοτική πράξη με συμβολικό χαρακτήρα , να τοποθετήσω απορρίμματα στη πόρτα εξοχικής κατοικίας ιδιοκτησίας του κυρίου Ορφανού.

Ήταν λάθος πράξη , εκδήλωση θυμού και αγανάκτησης. Προχωρώ μπροστά , με τα λάθη και τις παραλείψεις μου , τώρα ακόμα πιο δυνατά!

Πηγή:newsit

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις