Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CAR

/

Εξαιρετικός ο Σάκης Καλούδης στην Ανάβαση Δημητσάνας

Εξαιρετικός ο Σάκης Καλούδης στην Ανάβασ...
Σταθόπουλος Τάσσος
[email protected]

Μία 1η και μία 2η θέση πριν τη διακοπή

Η 22η Ανάβαση Δημητσάνας – Ζυγοβιστίου δεν κατέστη δυνατό να ολοκληρωθεί καθώς δύο αγωνιστικά συμβάντα τα οποία έλαβαν χώρα στο πρώτο σκέλος του αγώνα, οδήγησαν την Οργανωτική Επιτροπή στο να διακόψει οριστικά τον αγώνα.

Ο οδηγός του VW Golf MK2 (Νο 54) Πάτροκλος Κανσός, μετά από μηχανική βλάβη έχασε τον έλεγχο του αγωνιστικού του αυτοκινήτου με αποτέλεσμα να βρεθεί εκτός διαδρομής σε σημείο που υπήρχαν θεατές.

Κατά την έξοδο υπήρξε τραυματισμός θεατών ωστόσο με την άμεση επέμβαση της οργάνωσης και του ιατρικού προσωπικού οι τραυματίες μεταφέρθηκαν άμεσα στο Κέντρο Υγείας Δημητσάνας.

Διαβάστε στο sportin.gr

 

Το δεύτερο συμβάν αφορούσε τον Νίκο Παπαδόπουλο (No 56 Ford Escort MK2), ο οποίος έχασε τον έλεγχο του αγωνιστικού του αυτοκινήτου με αποτέλεσμα να χτυπήσει έναν ρεπόρτερ.

Για ακόμη μία φορά η επέμβαση της οργάνωσης και του ιατρικού επιτελείου ήταν άμεση, με τον ρεπόρτερ να μεταφέρεται ομοίως στο Κέντρο Υγείας Δημητσάνας.

Οι θεατές αλλά και ο ρεπόρτερ μεταφέρθηκαν στη συνέχεια στο Γενικό Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης ώστε να γίνουν περαιτέρω εξετάσεις.

Μετά από τα συγκεκριμένα συμβάντα ο Αλυτάρχης και η Οργανωτική Επιτροπή του αγώνα αποφάσισαν την οριστική διακοπή του αγώνα που πραγματοποιήθηκε με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας. Η Οργανωτική Επιτροπή εύχεται ταχεία ανάρρωση στους θεατές και στον ρεπόρτερ.

Στον αγώνα μετείχε και ο κορυφαίος πατρινός οδηγός αγώνων αυτοκινήτου, ο Σάκης Καλούδης. Για την ιστορία το Σάββατο στα δοκιμαστικά ήταν 1ος στην Ε10 (ανάμεσα σε 6 οδηγούς) και 2ος στην Cat2 (ανάμεσα σε 16 οδηγούς). Λόγω διακοπής του αγώνα δεν έγινε απονομή.

Ο ίδιος ευχαρίστησε όλους όσοι τον υποστηρίζουν:

- Αυτοκίνητα Νεκτάριος Σκόνδρας
- ΤΖΑΚΙΑ SUPER F
- ΚΟΛΛΙΑΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ Αίγιο
- ΚΟΛΟΚΙΘΑΣ GAS
- Papalexopoulos powercool
- Hliopoulos Tuning
- Kalantzis Geometric Cars

Ειδήσειςτώρα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports