Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Βίντεο από drone: Περίεργη φάλαινα ακολουθεί καγιάκ

Βίντεο από drone: Περίεργη φάλαινα ακολο...

Στα εκπληκτικά πλάνα, μία τεράστια φάλαινα ακολουθεί το λευκό καγιάκ στα γαλαζοπράσινα νερά κοντά στην παραλία.

Σχεδόν 5.000 φάλαινες έχουν εντοπιστεί στα αυστραλιανά ύδατα κατά τη διάρκεια μιας ετήσιας απογραφής που δείχνει ρεκόρ μετανάστευσης.

Το βίντεο με μια τεράστια φάλαινα που ακολουθεί ένα καγιάκ ακριβώς έξω από τη διάσημη παραλία Bondi του Σίδνεϊ κάνει τον γύρο των social media τα τελευταία 24ώρα.

Ένας τυχερός καγιάκερ είχε μια ιδιαίτερη… συνάντηση που καταγράφηκε από drone. Στα εκπληκτικά πλάνα, μία τεράστια φάλαινα ακολουθεί το λευκό καγιάκ στα γαλαζοπράσινα νερά κοντά στην παραλία. Μάλιστα φαίνονται και κάποιοι να κολυμπούν σε μικρή απόσταση.

«Οι φάλαινες είναι πάντα μια απόλαυση καθώς περνούν από την ακτή κατά τη διάρκεια της μεταναστευτικής περιόδου», είπε ο Τζέισον Ιγκλέντεν, ο πιλότος του drone.

Ο Iggleden συχνά κινηματογραφεί θαλάσσια πλάσματα όπως καρχαρίες και φώκιες στις ακτές της Αυστραλίας – ανεβάζοντας πλάνα στην εφαρμογή του Drone Shark, η οποία παρέχει εικόνες παραλιών σε πραγματικό χρόνο και ζωτικής σημασίας πληροφορίες για τους σέρφερ.

«Υπάρχει ένας υπέροχος κόσμος στο βαθύ μπλε και είχα την ικανότητα να τον μοιραστώ με το κοινό». είπε στο CNN. «Οι αλληλεπιδράσεις ανθρώπου και θαλάσσιας ζωής είναι πάντα τόσο συναρπαστικές και είναι μια υπενθύμιση σε όλους μας να εκτιμούμε, να σεβόμαστε και να συνυπάρχουμε με τους ωκεανούς μας».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις