Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

MORE SPORTS

/

Πάτρα: Το 11ο Friendship Games Tae Kwon Do είναι γεγονός!

Πάτρα: Το 11ο Friendship Games Tae Kwon ...

Μια εξαιρετική διοργάνωση από το Fight Club Patras

Σε ένα κατάμεστο γήπεδο έλαβε χώρα το 11ο Friendship Games Ταε κβον ντο, η συνήθεια που έγινε λατρεία για τους μικρούς αθλητές που συμμετέχουν κάθε χρόνο σε αυτή την διοργάνωση, μιας και είναι μια ευκαιρία να ζήσουν την εμπειρία του ευ αγωνίζεσθε.
Η ''γιορτή'' αυτή πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Στάδιο Ροϊτίκων με πλήθος αθλητών από πολλες ομάδες της περιοχής και όχι μόνο, υστέρα από την θετική απάντηση στο κάλεσμα του Fight Club Patras και του προπονητή Κωτσόπουλου Μιχάλη για την συμμετοχή τους, το πρωί του Σαββάτου 27 Μαΐου το γήπεδο γέμισε παιδικές φωνές και όταν οι αγώνες ξεκίνησαν όλοι ήταν στη θέση τους να ζήσουν αυτήν την μοναδική εμπειρία.
Είναι σημαντική η συμμέτοχη των αθλητών σε τέτοιου είδους διοργανώσεις καθώς μιλάμε για ηλικίες 20010-2018 , μέσα στους οποίους κάποιοι κάνουν την παρθενική τους εμφάνιση σε αγώνες. Όλο αυτό που έζησαν εκεί είναι ακόμα ένας λόγος να αγαπήσουν το άθλημα που επέλεξαν να υπηρετήσουν.
Για τον σύλλογο Fight Club Patras αγωνιστήκαν 60 αθλητές, και διπλά τους εκτός από τους προπονητές τους ήταν αθλητές μεγαλύτερης ηλικίας ώστε να τους εμψυχώσουν στο ξεκίνημα τους αυτό.
"Αξίζει να ευχαριστήσουμε όλους τους προπονητές τους βοηθούς τους αθλητές αλλά και τους γονείς για την παρουσία τους και την στήριξη τους" αναφέρει ο Μαχητικός Σύλλογος σε σχετική του ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports