Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τραγωδία στη Ρόδο: «Βγες έξω» φώναζε η σύντροφός του 26χρονου που χτυπήθηκε από κεραυνό

Τραγωδία στη Ρόδο: «Βγες έξω» φώναζε η σ...

Πραγματική τραγωδία

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τον άδικο χαμό ενός 26χρονου όταν χτυπήθηκε από  κεραυνό μέσα στη θάλασσα σε παραλία της Ρόδου

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega, η σύντροφός του φαίνεται να του φώναζε «Βγες έξω» όταν άρχισαν να πέφτουν κεραυνοί. Ωστόσο, ο άνδρας παρέμεινε πάνω στη σανίδα με αποτέλεσμα να χτυπηθεί από κεραυνό. 

Μάλιστα, η γυναίκα κατέγραφε με βίντεο τους κεραυνούς και φαίνεται να έχει καταγράψει τη μοιραία στιγμή. Το τηλέφωνο που περιέχει το βίντεο κρατήθηκε από την αστυνομικό τμήμα.

Οι γονείς του 26χρονου νεαρού ζουν μόνιμα στην Ρόδο τα τελευταία χρόνια.

Αυτόπτης μάρτυρας περιέγραψε τα δραματικά λεπτά: «Περίπου 10 λεπτά που ήμουν στον μαγαζί, τον έβλεπα πάνω στη σανίδα μέσα στο νερό, με πολλή βροχή, κεραυνούς γύρω γύρω. Είπα σε ένα φίλο μήπως να του πούμε να βγει έξω από το νερό γιατί μπορεί να πέσει κεραυνός;».

«Ξαφνικά ακούω την κοπέλα να φωνάζει βοήθεια. Πήγα μέσα στο νερό, τον έβγαλα έξω, έκανα τις πρώτες βοήθειες. Σε μία φάση είδα να γίνεται μπλε πια το παιδί. Προσπαθούσε να πάρει αναπνοή, νόμιζα ότι θα συνέλθει. Η κοπέλα φώναζε το όνομά του, ξαφνικά τα μάτια του έκλεισαν», συμπλήρωσε ο αυτόπτης μάρτυρας.

Ταυτόχρονα ξεκίνησε διαδικασία μεταφοράς του στο Κέντρο Υγείας Αρχαγγέλου, όπου γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό συνέχισαν τη μάχη των διασωστών του ΕΚΑΒ για να τον επαναφέρουν στη ζωή, αλλά δυστυχώς ήταν πλέον αργά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις