Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Σχολικός λαχανόκηπος στο 54ο Νηπιαγωγείο Πατρών

Πάτρα: Σχολικός λαχανόκηπος στο 54ο Νηπι...

Από το Πάρκο Εκπαιδευτικών Δράσεων

Το Πάρκο Εκπαιδευτικών Δράσεων Δήμου Πατρέων στην Πλαζ, σε συνεργασία με το 54ο Νηπιαγωγείο Πατρών, δημιούργησαν λαχανόκηπο στο προαύλιο του σχολείου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Δημοτικής Αρχής: Η δράση ξεκίνησε στις 2 Φεβρουαρίου 2023 όπου πραγματοποιήθηκε ειδική διαμόρφωση και κατεργασία του εδάφους, στο οποίο θα φιλοξενούνταν ο λαχανόκηπος. Στη συνέχεια, στις 6 Φεβρουαρίου 2023 ο γεωπόνος του Πάρκου, Χρήστος Τσόκος, παρουσίασε στους μαθητές, με τη χρήση προβολέα, τα φθινοπωρινά κηπευτικά και τον τρόπο καλλιέργειας τους. Κατόπιν, οι ίδιοι οι μαθητές φύτεψαν διάφορα κηπευτικά όπως μαρούλια, φρέσκο κρεμμυδάκι, λάχανο, κ.ά.

Οι μαθητές απόλαυσαν τους «καρπούς» των κόπων τους την Τετάρτη 3 Μαΐου, καθώς πραγματοποιήθηκε η συγκομιδή των κηπευτικών τους.

Το Πάρκο Εκπαιδευτικών Δράσεων Δήμου Πατρέων από το 2015 προσφέρει πρωτότυπα εκπαιδευτικά προγράμματα, με θέμα κυρίως το περιβάλλον και τον πολιτισμό, σε μαθητές και ενήλικες, με πενιχρά μέσα αλλά με προσήλωση και ζήλο από τη Δημοτική Αρχή και τους ανθρώπους του Πάρκου.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις