Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Το πρόγραμμα προβολών στα Options Cinemas από τις 4 έως και τις 10 Μαΐου 2023

Το πρόγραμμα προβολών στα Options Cinema...

Στις νέες ταινίες που κάνουν πρεμιέρα αναμφίβολα ξεχωρίζει το καινούριο φιλμ της Μάρβελ, "Φύλακες του Γαλαξία 3"

Τη νέα κινηματογραφική εβδομάδα από την Πέμπτη 4/5 έως και την Τετάρτη 10/5/2023, στα Οptions Cinemas, στη Βέσο Μάρε θα προβάλλονται οι εξής ταινίες σύμφωνα με το πρόγραμμα που ανακοινώθηκε:

Αίθουσα 7 στις 18.00 καθημερινά, στις 20.00 (3d) και στις 23.00,

Αίθουσα 5 στις 19.00 και στις 22.00 καθημερινά,

Αίθουσα 4 στις 21.00 καθημερινά και στις 24.00 μόνο το Σάββατο

"Guardians of the Galaxy Vol. 3 - Φύλακες του Γαλαξία 3"

Σε διανομή της Feelgood, βγαίνει η νέα ταινία «Φύλακες του Γαλαξία 3» των Marvel Studios, με την αγαπημένη παρέα με τους ασυμβίβαστους ήρωες, που εδώ είναι λίγο διαφορετική. Ο Peter Quill, που θρηνεί ακόμα την απώλεια της Gamora, πρέπει να συσπειρώσει την ομάδα του να υπερασπιστούν το σύμπαν αλλά και να προστατέψουν έναν από τους δικούς τους. Μια αποστολή που εάν δεν στεφθεί με απόλυτη επιτυχία, είναι πολύ πιθανό να οδηγήσει στο τέλος της ομάδας όπως την γνωρίζαμε έως τώρα.

Σενάριο/Σκηνοθεσία: James Gunn

Παίζουν οι: Chris Pratt, Zoe Saldaña, Dave Bautista, Karen Gillan, Pom Klementieff, Vin Diesel, Bradley Cooper, Sean Gunn, Chukwudi Iwuji, Will Poulter, Maria Bakalova.

Η ταινία αναμένεται να «σκίσει» ανοίγοντας παράλληλα την περίοδο των θερινών μπλοκμπάστερ.

Διάρκεια: 149 λεπτά.

 

Αίθουσα 8 στις 16.20 μόνο το σαββατοκύριακο, και στις 18.20 καθημερινά

«Just Super – Απλώς Υπέροχη»

Νορβηγική παιδική ταινία ανιμέισον παραγωγής 2022 που θα προβάλλεται μεταγλωττισμένη στα ελληνικά.

Με γρήγορο ρυθμό και αστεία, η ταινία περιγράφει την ιστορία μιας οικογένειας αξιολάτρευτων πεισματάρηδων υπερηρώων που εξισορροπούν.

Για άλλη μια φορά ο Σούπερ Λάιον σώζει την πόλη!

Κανείς δεν γνωρίζει ποιος κρύβεται πίσω από τη μάσκα, εκτός από την εντεκάχρονη Χέντβιγκ. Επειδή ο Σούπερ Λάιον είναι ο πατέρας της και μια μέρα θα πάρει εκείνη τη θέση του. Κι εκείνη η μέρα φτάνει νωρίτερα απ’ όσο περίμενε. Αλλά η Χέντβιγκ, που δεν έχει ούτε ακροβατικές ούτε αθλητικές ικανότητες, φαντάζει πολύ αδέξια στον πατέρα της για να γίνει υπερηρωίδα και αποφασίζει να παραδώσει τη στολή στον ξάδερφό της. Η Χέντβιγκ πρέπει τώρα να αντιδράσει γρήγορα για να αποδείξει ότι είναι μια υπερ-ηρωίδα.

Διάρκεια: 76 λεπτά.

Διανομή από τη NeoFilms.

Αίθουσα 1 στις 21.30 και στις 23.30 καθημερινά

"Saison Morte"

Καθηλωτικό θρίλερ Ελληνικής παραγωγής σε σκηνοθεσία του Θανάση Τότσικα και σενάριο του Παναγιώτη Ιωσηφέλη, με σημεία αναφοράς την απληστία, τον θυμό, τον πόθο και τον έρωτα.

Πρωταγωνιστεί ο Δημήτρης Λάλος. Παίζουν και οι Αλέξανδρος Λογοθέτης, Τζένη Θεωνά, Θανάσης Ταταύλαλης, Μάνος Βακούσης, Όλγα Δαμάνη και η Τόνια Σωτηροπούλου.

H ταινία είχε κάνει την πρεμιέρα της στο 62ο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ της Θεσσαλονίκης.

Διάρκεια: 97 λεπτά.

Ένας άνδρας, ο Χρήστος καλεί την αστυνομία από το ξενοδοχείο Paradise που βρίσκεται σε μια ερημική, το χειμώνα, τοποθεσία του νησιού. Όταν φτάνει η αστυνομία, βρίσκει τον άνδρα τραυματισμένο, την ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου δολοφονημένη και βίαια δολοφονημένο, επίσης, το συνάδελφο του άνδρα που τηλεφώνησε. Δεν υπάρχει κανείς που να μπορεί να πει τι έγινε στο ξενοδοχείο, πλην του Χρήστου, ο οποίος επιμένει να ζητάει, από το κρεβάτι του ιατρικού κέντρου που νοσηλεύεται, τη Νάντια, μια αναχωρήτρια από την Αθήνα, που ζούσε σε μια ερημική τοποθεσία κοντά στο ξενοδοχείο. Οι αστυνομικοί δεν βρίσκουν πουθενά τη Νάντια, άνοιξε η γη και την κατάπιε. Η θέση του Χρήστου επιδεινώνεται, δεν υπάρχει κανείς να επιβεβαιώσει την ιστορία του. Οι αστυνομικοί τον πιέζουν κι εκείνος με την αίσθηση ότι η ιστορία που θα τους πει δεν θα τους πείσει και τελικά θα κατηγορήσουν εκείνον για όλα, ξεκινάει να αφηγείται στους δύο αστυνομικούς μια ιστορία στην οποία κανένας δεν είναι αυτό που φαίνεται κι όλα και όλοι αλλάζουν ρόλους και θέσεις μέχρι την τελική ανατροπή.

Το "Saison Morte" είναι μια ιστορία για την εξαπάτηση. Για την αφήγηση που εξαπατά, χειραγωγεί και κατευθύνει – ακόμα και μέχρι τέλους και το θεατή της ταινίας. Επιμέρους συναισθηματική θεματική της είναι η απληστία, ο θυμός, ο πόθος, ο έρωτας, η απογοήτευση και η προδοσία.

Ενόψει της πολυαναμενόμενης πρεμιέρας της περιπέτειας δράσης «Fast X» σε σκηνοθεσία Λουί Λετεριέ με τον Βιν Ντίζελ και τον Τζέισον Μομόα στις 18 Μαΐου 2023, (διανομή από την Tanweer) που αποτελεί την συνέχεια ενός από τα πλέον θρυλικά και επιτυχημένα κινηματογραφικά franchise όλων των εποχών, το κοινό θα έχει την ευκαιρία από την Πέμπτη 4 Μαΐου να ξαναδεί τις ταινίες «The Fast and Furious - Οι Mαχητές των δρόμων» του 2001 και «2 Fast 2 Furious - Οι Μαχητές των δρόμων 2» του 2003.

Οι ταινίες θα προβάλλονται καθημερινά δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε παλιούς σινεφίλ αλλά και σε νέους να απολαύσουν τα πρώτα δύο μέρη ξανά στην μεγάλη οθόνη και να νιώσουν την ταχύτητα του Fast στην καλύτερη ποιότητα ήχου και εικόνας με συντροφιά το πιο νόστιμο ποπ κορν της πόλης!

Αίθουσα 6 στις 20.30 καθημερινά

"Οι Μαχητές των Δρόμων - The Fast and the Furious"

Διάρκεια: 106 λεπτά.

Περιπέτεια δράσης Αμερικανικής παραγωγής 2001.

Ένας μυστικός αστυνομικός διεισδύει σε μια συμμορία που διοργανώνει παράνομους αγώνες αυτοκινήτων, για να ανακαλύψει ποιοι βρίσκονται πίσω από μια σειρά ληστειών σε φορτηγά που μεταφέρουν DVD. Γίνεται όμως φίλος με τον αρχηγό της συμμορίας και ερωτεύεται την αδελφή του.

Σκηνοθεσία: Ρομπ Κοέν

Με τους: Πολ Γουόκερ, Βιν Ντίζελ, Τζιορντάνα Μπρούστερ και Μισέλ Ροντρίγκεζ.

Η ταινία είχε κάνει παγκόσμιες εισπράξεις 207 εκατ. δολαρίων.

Αίθουσα 6 στις 22.40 καθημερινά

«Μαχητές των Δρόμων 2 - 2 Fast 2 Furious»

Περιπέτεια Αμερικανικής παραγωγής 2003.

Ο ριψοκίνδυνος οδηγός Μπράιαν, αν και δεν είναι πλέον μυστικός αστυνομικός, δέχεται να δουλέψει για λογαριασμό ενός μαφιόζου με σκοπό να τον παγιδεύσει. Μαζί του είναι κι ένας παιδικός του φίλος, ο οποίος όμως έκανε φυλακή εξαιτίας του Μπράιαν. Κόντρες και τρελές καταδιώξεις, για όσους δεν έχουν βαρεθεί αυτού του είδους το θέαμα.

Σκηνοθεσία: Τζον Σίνγκλετον (1968-2019).

Με τους: Πολ Γουόκερ, Τιρές Γκίπσον, Κολ Χάουζερ και την Εύα Μέντεζ.

Η ταινία είχε πλησιάσει σε παγκόσμιες εισπράξεις τα 237 εκατ. δολάρια.

Ο Βιν Ντίζελ επιστρέφει στο "Fast X...

Ο Βιν Ντίζελ επιστρέφει στο "Fast X" στο ρόλο του Ντόμινικ Τορέτο.

Αίθουσα 8 στις 20.10 καθημερινά

"To Catch a Killer - Στα Ίχνη του Δολοφόνου"

Θρίλερ μυστηρίου Αμερικανικής παραγωγής 2023 σε σκηνοθεσία Damian Szifron και σενάριο: Damian Szifron & Jonathan Wakeham.

Παίζουν οι ηθοποιοί: Shailene Woodley, Jovan Adepo, Ralph Ineson, Ben Mendelsohn.

Διάρκεια: 119 λεπτά.

Διανομή από Σπέντζος Φιλμ.

Η Eleanor είναι μια αστυνομική ερευνήτρια που παλεύει με τους δαίμονες του παρελθόντος, όταν καλείται στην σκηνή ενός άγριου εγκλήματος- δουλειά ενός νέου και τρομακτικού μαζικού δολοφόνου. Η αστυνομία και το FBI θα εξαπολύσουν ένα απεγνωσμένο ανθρωποκυνηγητό σε όλη την χώρα που θα ανατρέπεται κάθε λεπτό εξαιτίας της απρόβλεπτης συμπεριφοράς του αινιγματικού δολοφόνου. Αν και αρκετά άπειρη, η Eleanor, εμπλέκεται όλο και περισσότερο με την υπόθεση καθώς τόσο η ίδια όσο και οι συνεργάτες της αντιλαμβάνονται ότι αυτή ίσως είναι η μόνη που μπορεί να «μπει» στο μυαλό αυτού του ατόμου και να το φέρει μπροστά στην δικαιοσύνη.

Η ταλαντούχα ηθοποιός Σειλίν Γούντλεϊ έχει παίξει στην "Τριλογία της Απόκλισης", στην περιπέτεια "Μετά την Καταιγίδα", στο "Λάθος Αστέρι" και στο φιλμ του Ελληνοαμερικανού σκηνοθέτη από το Αίγιο, Αλεξάντερ Πέιν "Οι Απόγονοι" στο πλάι του Τζορτζ Κλούνει.

Η ταινία "Στα Ίχνη του Δολοφόνου" έκοψε το πενθήμερο 27/4-1/5/2023, στο ελληνικό box office περίπου 5.000 εισιτήρια.

Αίθουσα 2 στις 21.20 καθημερινά

"Ο Εξορκιστής του Βατικανού - The Pope's Exorcist"

Ταινία υπερφυσικού τρόμου Aμερικανικής παραγωγής 2023.

Ο Καθολικός ιερέας Αμόρθ (στο ρόλο ο Russell Crowe) ερευνά μία τρομαχτική υπόθεση δαιμονισμού ενός αγοριού και καταλήγει να ξεσκεπάσει μία συνωμοσία αιώνων που το Βατικανό έχει προσπαθήσει απεγνωσμένα να καλύψει.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ α' ανδρικού ρόλου για το φιλμ του 2002, "Α Beautiful Mind - Ένας Υπέροχος Άνθρωπος", Russell Crowe υποδύεται ένα αληθινό πρόσωπο, τον αρχιεξορκιστή του Βατικανού, τον θρυλικό πατέρα Γκαμπριέλε Αμόρθ, τα συνταρακτικά απομνημονεύματα του οποίου μεταφέρονται για πρώτη φορά στον κινηματογράφο.

Σκηνοθεσία: Julius Avery

Σενάριο: Michael Petroni, Evan Spiliotopoulos.

Πρωταγωνιστούν εκτός του Russell Crowe, οι Daniel Zovatto, Alex Essoe και ο Ιταλός σταρ Franco Nero.

Διάρκεια: 103 λεπτά.

Διανομή από την Feelgood.

H ταινία σε 3 εβδομάδες προβολής της στις ΗΠΑ έχει φτάσει τα 18,2 εκατ. δολάρια σε εισπράξεις συν ακόμη 37,1 εκατ. από τον υπόλοιπο κόσμο.

Στη χώρα μας σε 4 εβδομάδες προβολής είναι στα 70.000 εισιτήρια.

Αίθουσα 3 στις 21.10 και στις 23.20 καθημερινά

"Evil Dead Rise"

Φιλμ υπερφυσικού τρόμου σε σενάριο και σκηνοθεσία: Lee Cronin (“The Hole in the Ground”) που βγήκε στη χώρα μας ταυτόχρονα με την έξοδο του στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

Παίζουν οι ηθοποιοί: Alyssa Sutherland, Lily Sullivan, Nell Fisher, Morgan Davies, Jayden Daniels, Gabrielle Echols.

Διάρκεια: 96 λεπτά

Χρονολογία παραγωγής: 2023

Χώρα παραγωγής: ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ, ΗΠΑ & ΙΡΛΑΝΔΙΑ

Καταλληλότητα ταινίας: Κατάλληλη για θεατές άνω των 18 ετών.

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Μεταφέροντας τη δράση πλέον έξω από το δάσος και μέσα στην πόλη, το "Evil Dead Rise" αφηγείται μια διεστραμμένη ιστορία δύο αποξενωμένων αδερφών, τις οποίες υποδύονται οι Σάδερλαντ και Σάλιβαν, η επανένωση των οποίων διακόπτεται από την άνοδο των δαιμόνων που κυριεύουν τα σώματα των θυμάτων τους και τις ωθούν σε μία αρχέγονη μάχη επιβίωσης καθώς αντιμετωπίζουν την πιο εφιαλτική εκδοχή οικογένειας, όπως μπορεί να φανταστεί κανείς.

Η ταινία στο εξωτερικό σε 2 εβδομάδες προβολής έχει κάνει εισπράξεις 45,3 εκατ. δολαρίων στο Αμερικανικό box office συν ακόμη 43,7 εκατ. δολάρια από τον υπόλοιπο κόσμο. Στη χώρα μας σε 2 εβδομάδες προβολής έχει ξεπεράσει τα 58.000 εισιτήρια.

Αίθουσα 8 στις 22.30 καθημερινά

"Άρρηκτος Δεσμός - The Covenant"

Aρκετά καλή ταινία σε σκηνοθεσία του Guy Ritchie και σενάριο των Ivan Atkinson, Marn Davies & Guy Ritchie που θίγει το θέμα των Αφγανών που είχαν συνεργαστεί ως μεταφραστές των Αμερικανών στρατιωτών και που κατόπιν μετά την αποχώρηση των Αμερικανών, πολλοί απ' αυτούς εκετελέστηκαν από τους Ταλιμπάν.

Παίζουν ο Τζέικ Τζίλενχαλ και ο Νταρ Σαλίμ στο ρόλο του ντόπιου Αφγανού. Επίσης παίζουν οι Swen Temmel, Jason Wong, Antony Starr, Alexander Ludwig, Jonny Lee Miller, Emily Beecham, Fahim Fazli, Bobby Schofield.

Διάρκεια: 123 λεπτά

Χρονολογία παραγωγής: 2023

Χώρα παραγωγής: ΑΓΓΛΙΑ & ΙΣΠΑΝΙΑ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Στην τελευταία του αποστολή στο Αφγανιστάν, ο Λοχίας Τζον Κίνλι συνεργάζεται με έναν τοπικό διερμηνέα, τον Αχμέντ. Μετά από μια επίθεση με μοναδικούς επιζώντες τους δύο άντρες, ο Αχμέντ θα μεταφέρει τον τραυματισμένο Τζον σε ένα ασφαλές μέρος, χιλιόμετρα μακριά. Όταν ο Τζον γυρίσει στην Αμερική και μάθει πως ο Αχμέντ βρίσκεται σε κίνδυνο, αποφασίζει να επιστρέψει πίσω για να βοηθήσει τον φίλο του, ξεπληρώνοντας το χρέος του προτού να είναι αργά.

Το φιλμ στο ελληνικό box office έχει κόψει σε 2 εβδομάδες 15.500 εισιτήρια. Στις ΗΠΑ έχει ξεκινήσει συμπαθητικά με περίπου 13 εκατ. δολάρια εισπράξεις.

Αίθουσα 2 στις 18.10 καθημερινά

"John Wick: Κεφάλαιο 4"

Το τέταρτο (4ο) μέρος του επιτυχημένου action θρίλερ franchise με τις «ανεπανάληπτες» μονομαχίες, επαναφέρει τον σταρ Κιάνου Ριβς στα καλύτερά του: σκληρή δράση, εντυπωσιακή κινηματογράφηση και έναν άντρα που αναζητά διέξοδο. Η σκηνοθεσία είναι του Chad Stahelski.

Σενάριο: Shay Hatten, Michael Finch & Derek Kolstad.

Παίζουν οι ηθοποιοί: Keanu Reeves, Donnie Yen, Bill Skarsgard, Laurence Fishburne, Hiroyuki Sanada, Shamier Anderson, Lance Reddick, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν λίγες μέρες, και οι Rina Sawayama, Ian McShane, Scott Adkins, Clancy Brown, Marko Zaror.

Διάρκεια: 169 λεπτά.

Ο John βρίσκει τον τρόπο να νικήσει την Υψηλή Τράπεζα. Πριν όμως κερδίσει την ελευθερία του, ο Wick πρέπει να αντιμετωπίσει έναν εχθρό με πανίσχυρες συμμαχίες σε όλη την υφήλιο και δυνάμεις που θα μετατρέψουν παλιούς φίλους σε εχθρούς.

Η ταινία με την ασταμάτητη στην κυριολεξία δράση και τον λακωνικό Κιάνου Ριβς, συνεχίζει να πρωτοστατεί εμπορικά με τις εισπράξεις σε 6 εβδομάδες προβολής να είναι στα 403 εκατ. δολάρια παγκοσμίως.

Στη χώρα μας, το «John Wick Κεφάλαιο 4» σε 6 εβδομάδες έχει ξεπεράσει τα 171.000 εισιτήρια πανελλαδικά σύμφωνα με τον πίνακα του εγχώριου box office στο flix.gr.

Αίθουσα 3 στις 18.40 καθημερινά

"The Three Musketeers: D'Artagnan - Οι Τρεις Σωματοφύλακες Ντ' Αρτανιάν"

Περιπέτεια εποχής σε σκηνοθεσία Martin Bourboulon – Μαρτέν Μπουρμπουλόν και σενάριο Matthieu Delaporte & Αλεξάντρ Ντε Λα Πατελιέρ βασισμένο στο πολυδιαβασμένο μυθιστόρημα του Αλέξανδρου Δουμά.

Παίζουν οι ηθοποιοί: Vincent Cassel, Francois Civil, Eva Green, Romain Duris, Louis Garrel.

Διάρκεια: 121 λεπτά

Χρονολογία παραγωγής: 2023

Χώρα παραγωγής: ΓΑΛΛΙΑ, ΓΕΡΜΑΝΙΑ & ΙΣΠΑΝΙΑ

Την ταινία διανέμει η Tanweer. 

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Το πρώτο εντυπωσιακό κεφάλαιο από το δίπτυχο της φιλόδοξης, γαλλικής υπερπαραγωγής με την υπογραφή της Pathe μεταφέρει τους επικούς Τρεις Σωματοφύλακες του Δουμά στη μεγάλη οθόνη. Τους πασίγνωστους χαρακτήρες ενσαρκώνει ένα λαμπερό καστ με τον Βενσάν Κασέλ (Το Μίσος) ως Άθω, τον Ρομέν Ντουρίς (Άιφελ) ως Άραμη, τον Πίο Μαρμάι (Η πρώτη μέρα της υπόλοιπης ζωής σου) στον ρόλο του Πόρθου, τον Φρανσουά Σιβίλ (Όπως ψηλά, έτσι και χαμηλά) ως Ντ’Αρτανιάν, την Εύα Γκριν (Οι Ονειροπόλοι) ως Μιλαίδη και τη Βικι Κριπς (Κορσές) στον ρόλο της βασίλισσας Άννας της Αυστρίας με τον Λουί Γκαρέλ (Οι Ονειροπόλοι) ως Λουδοβίκο ΙΓ’. Τα σκηνοθετικά ηνία ανέλαβε ο Μαρτέν Μπουρμπουλόν (Άιφελ).

Από το Λούβρο μέχρι τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, από τις τρώγλες του Παρισιού μέχρι την πολιορκία της Λα Ροσέλ… σε ένα βασίλειο διχασμένο από τους θρησκευτικούς πολέμους και υπό την απειλή της εισβολής από την Αγγλία, μία χούφτα αντρών και γυναικών θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους και θα ενώσουν το πεπρωμένο τους με τη μοίρα της Γαλλίας.

Η ταινία σε 2 εβδομάδες προβολής στη χώρα μας κοντεύει τα 12.000 εισιτήρια.

Αίθουσα 4 στις 16.10 μόνο το σαββατοκύριακο, και στις 18.00 καθημερινά πλην σαββατοκύριακου,

Αίθουσα 5 στις 17.00 μόνο το σαββατοκύριακο

"Little Eggs - Κάτσε στ' Αβγά σου"

Φιλμ κινουμένων σχεδίων από το Μεξικό σε σκηνοθεσία Gabriel & Rodolfo Alatriste και σενάριο: Eduardo M. Clorio.

Στη μεταγλωττισμένη στα ελληνικά κόπια δανείζουν τις φωνές τους οι ηθοποιοί: Γιώργος Σκουφής, Ειρήνη Ασπιώτη, Αλεξάνδρα Λέρτα, Φωτεινή Ντεμίρη, Μιχάλης Ψυχράμης, Κατερίνα Πέτσα, Πηνελόπη Σκαλκώτου, Βασίλης Μήλιος, Πάνος Αποστολόπουλος, Βασίλης Παπαστάθης, Σοφία Παναηλίδου, Χρήστος Θάνος, Θάνος Λέκκας, Ανδρέας Ευαγγελάτος, Ντίνος Σούτης.

Διάρκεια: 89 λεπτά

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Ο χαριτωμένος κόκορας Τότο και η αγαπημένη του πουλάδα Ντι είναι οι περήφανοι γονείς δύο μικρών αβγών, της Λούσι και του Μαξ, τα οποία έχουν την ιδιαιτερότητα να χρυσίζουν. Και αυτός ακριβώς είναι ο λόγος που κάποιοι συλλέκτες σπάνιων αυγών τα αρπάζουν και τα παίρνουν μαζί τους μέχρι το Κονγκό. Εκεί διοργανώνονται μυστικά γεύματα για εκατομμυριούχους από όλο τον κόσμο, που πληρώνουν χιλιάδες δολάρια για τα πιο εξωτικά πιάτα. Ο Τότο και η Ντι, παρέα με τους φίλους τους, πρέπει να βρουν έναν τρόπο να φτάσουν μέχρι την αφρικανική ήπειρο και να σώσουν τα παιδιά τους εγκαίρως, αποφεύγοντας κάθε λογής κινδύνους όπως πεινασμένους κροκόδειλους, τρεις ιπποπόταμους, ένα μάτσο τρελές μαϊμούδες και τον ίδιο τον Βασιλιά της Ζούγκλας.

Η ταινία στο ξεκίνημα προβολής της το πενθήμερο της Πρωτομαγιάς έκοψε σε 68 αίθουσες πανελλαδικά, 3.761 εισιτήρια.

Αίθουσα 7 στις 16.00 μόνο το σαββατοκύριακο,

Αίθουσα 6 στις 16.30 μόνο το σαββατοκύριακο, και στις 18.30 καθημερινά

Αίθουσα 3 στις 16.40 μόνο το σαββατοκύριακο (στα αγγλικά με υπότιτλους),

Αίθουσα 1 στις 17.30 μόνο το σαββατοκύριακο, και στις 19.30 καθημερινά

"Super Mario Bros Η Ταινία"

Πολύ λίγα βιντεοπαιχνίδια μπορούν να διεκδικήσουν τη διάκριση του ότι παραμένουν στη μνήμη του κοινού για δεκαετίες, και τα έπαιξαν πολλές διαφορετικές γενιές. Το Super Mario είναι ένα, αν όχι το μόνο, παιχνίδι που μπορεί να διεκδικήσει αυτόν τον τίτλο.

Δεν υπάρχει άνθρωπος στον πλανήτη που να μην έχει ακούσει για τον Ιταλό υδραυλικό με τις φόρμες που ονομάζεται Mario. Όσοι δεν έχουν παίξει ποτέ το παιχνίδι μπορεί να μην γνωρίζουν το ταπεινό του ξεκίνημα, αλλά σίγουρα το έχουν ακουστά σε κάποιο σχήμα ή μορφή του.

Η ταινία Super Mario συζητιέται έντονα τους τελευταίους μήνες με τους φίλους του να αδημονούν να τον δουν στην μεγάλη οθόνη!

Η ταινία προβάλλεται και μεταγλωττισμένη για τους μικρούς μας φίλους!

H σκηνοθεσία είναι των Άαρον Χόρβαθ και Μίχαελ Γελένικ.

Διάρκεια: 92 λεπτά.

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

H Nintendo και η Illumination παρουσιάζουν ένα νέο φιλμ κινουμένων σχεδίων που βασίζεται στον κόσμο του Super Mario Bros.

*Η ταινία έχει σαρώσει εμπορικά. Στο εξωτερικό (ΗΠΑ και υπόλοιπος κόσμος) σε 4 εβδομάδες προβολής της η παιδική αυτή ταινία έχει φτάσει σε εισπράξεις το 1 δις, 45 εκατ. δολάρια!

Στη χώρα μας μέχρι και σήμερα έχει κόψει 155.000 εισιτήρια.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture