Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CAR

/

Οδηγούσε χωρίς δίπλωμα για 70 ολόκληρα χρόνια και πιάστηκε στα 83 του

Οδηγούσε χωρίς δίπλωμα για 70 ολόκληρα χ...

Απίστευτο κι όμως αληθινό είναι αυτό που συνέβη στο Ηνωμένο Βασίλειο με οδηγό χωρίς δίπλωμα να ελέγχεται για πρώτη φορά από την αστυνομία και να πιάνεται στα... 83 του χρόνια.

Απίστευτο κι όμως αληθινό είναι αυτό που συνέβη στο Ηνωμένο Βασίλειο με οδηγό χωρίς δίπλωμα να ελέγχεται για πρώτη φορά από την αστυνομία και να πιάνεται στα... 83 του χρόνια.

Πολλά είναι τα περίεργα των τεσσάρων τροχών που βλέπουν το φως της δημοσιότητας και αφορούν άτομα που αποφασίζουν να πιάσουν τιμόνι αυτοκινήτου στα χέρια τους και να βγουν στους δρόμους, συνήθως με τραγικές συνέπειες.

Ωστόσο υπάρχει και μια απίστευτη ιστορία που μας έρχεται από το Ηνωμένο Βασίλειο και αφορά έναν 84χρονο σήμερα οδηγό αυτοκινήτου, ο οποίος δεν είχε απασχολήσει ποτέ τις αρχές στο παρελθόν...

Συγκεκριμένα αστυνομικοί του τμήματος Bulwell στο Nottingham της Αγγλίας, σε περιπολία και προληπτικούς ελέγχους που πραγματοποιούσαν στην περιοχή πριν από περίπου έναν χρόνο, αποφάσισαν να ελέγξουν έναν οδηγό μεγάλης ηλικίας, ο οποίος μόλις είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητο του σε πάρκινγκ super market.

Τα στοιχεία της ταυτότητάς τού έδειξαν ότι ο υπερήλικας οδηγός του Mini One είχε γεννηθεί το 1938. Αυτό που ανακάλυψαν έπειτα όμως ήταν που άφησε τους αστυνομικούς στην κυριολεξία με το στόμα ανοιχτό.

Οι αστυνομικοί ζήτησαν από τον οδηγό να τους δώσει το δίπλωμά του και αυτός τους απάντησε ότι όχι μόνο δεν έχει δίπλωμα μαζί του αλλά δεν έχει δώσει ποτέ εξετάσεις για άδεια οδήγησης στη ζωή του. Μάλιστα, ο 84χρονος σήμερα οδηγός ισχυρίστηκε ότι οδηγεί αυτοκίνητο από τότε που ήταν 12 ετών.

Το παραπάνω σημαίνει ότι ο Βρετανός οδηγός κατάφερε να διαφύγει κάποιου τροχονομικού ελέγχου για περισσότερες από επτά 10ετίες – προφανώς η συμπεριφορά στο δρόμο του δεν κινούσε υποψίες , ενώ όλο αυτό το διάστημα οδηγούσε το αυτοκίνητό του χωρίς να είναι παράλληλα ασφαλισμένος!

Το πιο εκπληκτικό σε αυτή την ιστορία είναι ότι ο συγκεκριμένος οδηγός, ο οποίος δεν είχε λάβει κάποια επίσημη εκπαίδευση στην οδήγηση, όλο αυτό το διάστημα δεν είχε πότε εμπλοκή σε κάποιο τροχαίο ατύχημα, δηλαδή δεν προκάλεσε αλλά δεν ήταν και θύμα τροχαίου, αφού κάτι τέτοιο θα αποκάλυπτε αμέσως το γεγονός ότι δεν έχει δίπλωμα στην κατοχή του.

Ο απίστευτος Βρετανός, που πιάστηκε από την αστυνομία τον Φεβρουάριο του 2022 πρέπει παράλληλα να τηρούσε τα όρια ταχύτητας με παραδειγματική ευλάβεια αφού δεν έλαβε ποτέ ούτε σχετική κλήση και κατάφερε έτσι να διαφύγει και από τις δεκάδες κάμερες ταχύτητας που υπάρχουν στους βρετανικούς δρόμους.

πηγη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports