Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Μ. Κυριακοπούλου: Τρεις χρονιές βασίλισσ...

Μ. Κυριακοπούλου: Τρεις χρονιές βασίλισσα, ανεβαίνει  (επιτέλους) σε άρμα- Στο μεταξύ, πήρε πτυχίο και δουλεύει ως δασκάλα

Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Τι λέει στο thebest

THE BEST CARNIVAL 2023
/

Την Μαρία Κυριακοπούλου την γνωρίσαμε ως βασίλισσα Πατρινού Καρναβαλιού , το 2020, ωστόσο η πανδημία δεν μας επέτρεψε ποτέ μέχρι τώρα  να τη δούμε πάνω στο άρμα.

Η …αδικία όμως αυτή, αποκαθίσταται φέτος.

Μπορεί «κεντρική» βασίλισσα το 2023 να είναι η Κατερίνα Βενέρη- Σιούλη όμως η Μαρία Κυριακοπούλου θα ανέβει στο άνθινο άρμα.

Όπως αναφέρει μιλώντας στο thebest.gr, «η αλήθεια είναι ότι μετά την πανδημία, πιάνουμε κάτι που είχαμε αφήσει στη μέση. Θα ολοκληρωθεί πλέον αυτό το καρναβαλικό ταξίδι με τον καλύτερο τρόπο.

Το 2020 που έκανα την αίτηση για να είμαι βασίλισσα Πατρινού Καρναβαλιού δεν περίμενα ότι αυτό θα ήταν κάτι που θα κρατούσε για τρία χρόνια. Μου αρέσει πολύ ως ιδέα, τη θεωρώ πολύ τιμητική. Φυσικά ο ρόλος μου θα είναι άλλος, δε θα είμαι η κεντρική βασίλισσα του φετινού Πατρινού Καρναβαλιού όμως εδώ και τρία χρόνια τα έχω ζήσει όλα, είμαι γεμάτη από καρναβαλικές εμπειρίες. Το μόνο που δεν είχε γίνει είναι να με δείτε πάνω στο άρμα όμως θα γίνει φέτος και εκπληρώνεται έτσι ένα καρναβαλικό όνειρο. Ολοκληρώνεται ένα πολύχρωμο ταξίδι και είμαι πολύ χαρούμενη γι’ αυτό.

Στο άρμα μένει να συμπληρωθούν τα λουλούδια, ξέρω ότι θα έχει όμορφα χρώματα και θα επικρατεί το υδάτινο στοιχείο. Θα είναι διακριτικό, όπως ξέρουμε άλλωστε η ομορφιά κρύβεται και στην απλότητα. Σε σχέση με το κουστούμι, έχουμε πολλές επιλογές όμως ακόμα δε μπορώ να πω κάτι συγκεκριμένο. Θα είναι έκπληξη μέχρι τη τελευταία στιγμή». 

 

 

 

Να σημειώσουμε ότι μέσα σε αυτά τα χρόνια η Μαρία Κυριακοπούλου πήρε το πτυχίο της και εργάζεται πλέον ως δασκάλα κάνοντας παράλληλα και το μεταπτυχιακό της

«Οι περισσότεροι μαθητές μου αν και δε το έχουμε συζητήσει, γνωρίζουν για το ρόλο της βασίλισσας στο Πατρινό Καρναβάλι μέχρι τώρα δεν έχω αναφερθεί σε αυτό γιατί δε θέλω να ξεφύγουμε από το πλαίσιο του μαθήματος, όμως όταν θα φτάσουν οι μέρες του καρναβαλιού, νομίζω ότι οφείλω να πω δυο λόγια γι’ αυτή την καρναβαλική μου εμπειρία» λέει.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr