Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Suvivor All Star: Αυτή η ομάδα κερδίζει την ασυλία - Ο δεύτερος υποψήφιος

Suvivor All Star: Αυτή η ομάδα κερδίζει ...

Θα καταφέρουν οι Μπλε να σπάσουν την κυριαρχία των Κόκκινων;

Τελείως αντίθετο είναι το κλίμα το οποίο επικρατεί στις δυο παραλίες του Survivor All Star. 

Από τη μια οι Διάσημοι φαίνεται πως έχουν χτίσει ψυχολογία από το σερί νικών στα αγωνίσματα ασυλίας και το γεγονός ότι δεν χρειάζεται να ψηφίσουν κάποιο συμπαίκτη τους, έχει ουσιαστικά ενώσει περισσότερο την ομάδα.

Από την άλλη πλευρά στην παραλία των Μπλε υπάρχουν συνεχώς εντάσεις ενώ οι συνεχόμενες ήττες σε συνδυασμό με την παρατεταμένη πείνα έχουν προκαλέσει εκνευρισμό στα μέλη της ομάδας.

 Αυτό φάνηκε και μετά τη χθεσινή ήττα των Μαχητών έπειτα από τον πρώτο αγώνα ασυλίας, με τους παίκτες να εστιάζουν στα λάθη της ομάδας στα ματσαρίσματα άλλα και την έλλειψη στρατηγικής.

Οι σχέσεις μεταξύ ορισμένων παικτών δείχνουν πως έχουν παγώσει ενώ κάποιοι όπως ο Κρις Σταμούλης και Μελίνα Μεταξά φαίνεται πως έχουν απομονωθεί.

Σήμερα, οι δυο ομάδες θα αγωνιστούν για τη δεύτερη ασυλία της εβδομάδας και για να αποφύγουν να ψηφίσουν δυο συμπαίκτες του ως υποψήφιους για αποχώρηση. Ήδη στον «τάκο» βρίσκεται ο Κρις Σταμούλης, ο οποίος ψηφίστηκε ξανά από τους Μπλε.

 

Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα
Στον σημερινό αγώνα ασυλίας οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν σε έναν δύσκολο στίβο μάχης. Σύμφωνα με τις διαρροές που έρχονται από τον Άγιο Δομίνικο, οι Διάσημοι θα συνεχίσουν το σερί τους που θα στείλει τους Μαχητές στη διπλή ψηφοφορία.

Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος
Οι Μπλε σύμφωνα με τα τελευταία spoiler ψηφίζουν και πάλι με αγωνιστικά κριτήρια. Δίπλα λοιπόν στον Κρις θα είναι ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος που προστέθηκε πρόσφατα στους Μαχητές αλλά ακόμα δεν έχει προσφέρει πολλούς πόντους στην όμαδα του στα αγωνίσματα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight