Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Συλλυπητήρια του Περιφερειάρχη Νεκτάριου Φαρμάκη για την απώλεια του Σπύρου Τελώνη

Συλλυπητήρια του Περιφερειάρχη Νεκτάριου...

Ο ναυτιλιακός πράκτορας Σπύρος Τελώνης, κατέληξε μετά από δυόμιση μήνες νοσηλείας στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης, με ανακοίνωση του εκφράζει τη θλίψη του για τον θάνατο του συμπολίτη Σπύρου Τελώνη, αδελφού του Συμπαραστάτη του Πολίτη και της Επιχείρησης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και Προέδρου του Συνδέσμου Τουριστικών Γραφείων Δυτικής Ελλάδας, Γιώργου Τελώνη.

«Με οδύνη πληροφορήθηκα την μεγάλη απώλεια ενός γνωστού και επιτυχημένου επαγγελματία της Πάτρας, αλλά και αδελφού του Περιφερειακού Συμπαραστάτη του Πολίτη και της Επιχείρησης. Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια προς την οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος», αναφέρει στην ανακοίνωση του ο κ. Φαρμάκης.

Ο ναυτιλιακός πράκτορας Σπύρος Τελώνης, κατέληξε μετά από δυόμιση μήνες νοσηλείας στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών. Είχε χτυπήσει σοβαρά σε τροχαίο στη διασταύρωση των οδών Καρόλου και Αγίου Ανδρέου το απόγευμα της 23ης Νοεμβρίου 2022 όταν το μηχανάκι που οδηγούσε συγκρούσθηκε με Ι.Χ.

Η κηδεία του 64χρονου Σπύρου Αναστ. Τελώνη όπως έγινε γνωστό, θα τελεστεί την Τρίτη 7/2/2023 στις 3 το μεσημέρι στον νέο ιερό ναό Αγ. Ανδρέου Πατρών και θα ακολουθήσει η ταφή του στο κοιμητήριο Παναγίας Αλεξιωτίσσης. Ο εκλιπών ήταν παντρεμένος με τη Δέσποινα και ήταν πατέρας δύο παιδιών, της Αναστασίας και της Παναγιώτας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις