Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα- Ανοιχτό Πανεπιστήμιο: Το αδιαχώρητο σε ξενοδοχεία και καταστήματα εστίασης από αποφοίτους και συγγενείς τους

Πάτρα- Ανοιχτό Πανεπιστήμιο: Το αδιαχώρη...

Τελετές ορκωμοσίας το Σαββατοκύριακο στο ΕΑΠ στην Πάτρα

Πολλαπλά ήταν τα οφέλη για την τοπική οικονομία από τις τελετές ορκωμοσιών του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστήμιου, στις εγκαταστάσεις του ιδρύματος στην Πάτρα.

Πάνω από 5.000 απόφοιτοι με συγγενικά τους πρόσωπα, έφτασαν στην πόλη μας το Σαββατοκύριακο, γνώρισαν από κοντά τις σύγχρονες εγκαταστάσεις του ιδρύματος και το πιο σημαντικό: Έδωσαν τη δική τους «πνοή» στα τοπικά καταστήματα, κυρίως της εστίασης, αλλά και σε ξενοδοχεία της περιοχής, καθώς εκμεταλλευόμενοι τις καλές καιρικές συνθήκες, πολλοί επέλεξαν και να διανυκτερεύσουν.

Με ιδιαίτερη επιτυχία στο νεότευκτο Αμφιθέατρο του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου στην Πάτρα έγιναν το Σαββατοκύριακο οι τελετές ορκωμοσίας των αποφοίτων των Προπτυχιακών Προγραμμάτων Σπουδών και οι τελετές απονομής Μεταπτυχιακών Τίτλων Σπουδών. Οι ανωτέρω τελετές πραγματοποιήθηκαν και με φυσική παρουσία των αποφοίτων και μεταδόθηκαν και ηλεκτρονικά μέσω του καναλιού του Ιδρύματος στο Youtube.

Ο πρόεδρος του Ιδρύματος, Καθηγητής Ιωάννης Καλαβρουζιώτης καλωσόρισε τους αποφοίτους, τόνισε ότι η πραγματοποίηση των τελετών στην Πανεπιστημιούπολη του ΕΑΠ αποτελεί ιδιαίτερα σημαντικό γεγονός και έτσι παρέχεται η δυνατότητα στους αποφοίτους να βρεθούν και να γνωρίσουν τις κτιριακές εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου, στο οποίο φοίτησαν. Επίσης σημείωσε πως, λόγω των υγειονομικών περιορισμών που ίσχυαν τα προηγούμενο διάστημα, υπήρχε αντικειμενική αδυναμία διεξαγωγής των τελετών ορκωμοσίας στον χώρο του Ιδρύματος, στην Πάτρα, όπως γινόταν από την ίδρυση και λειτουργία του.

Στις τελετές μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν ο Αντιπρόεδρος της ∆.Ε., Καθηγητής Κωνσταντίνος Καραμάνης, ο Κοσμήτορας της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών, Καθηγητής Αυγουστίνος ∆ημητράς, ο Κοσμήτορας της Σχολής Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας, Καθηγητής Αχιλλέας Καμέας, ο Κοσμήτορας της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών, Καθηγητής Εμμανουήλ Κουτούζης, οι ∆ιευθυντές των Προπτυχιακών και Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων Σπουδών και μέλη ∆ΕΠ του Ιδρύματος, οι οποίοι συνεχάρησαν τους αποφοίτους και τους ευχήθηκαν καλή σταδιοδρομία με εφόδιο το νέο τους πτυχίο.

Οι τελετές θα ολοκληρωθούν το προσεχές Σαββατοκύριακο, 4 και 5 Φεβρουαρίου στην Πανεπιστημιούπολη του Ε.Α.Π.

*Εφημερίδα Γνώμη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις