Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BODY & SOUL

/

Μαρία Βασιλάκη: "Η ζωή είναι πολύ μικρή για να λύνεις συνέχεια προβλήματα”

Μαρία Βασιλάκη: "Η ζωή είναι πολύ μ...

Μας συστήνει μια πρακτική διαδικασία ώστε να αποκαλύψουμε την προσωπική μας ομορφιά στο απόλυτο έργο, τη ζωή μας.

Η Μαρία Βασιλάκη, την οποία γνωρίζουμε ως επιτυχημένη σκηνογράφο και ενδυματολόγο αλλά και σχεδιάστρια παιδικών ρούχων, έρχεται να μας συστηθεί τα τελευταία χρόνια και ως life coach. Αν και φαίνονται διαφορετικές κατευθύνσεις, είναι αυτές που την οδήγησαν στο coaching. Μετά από 20 χρόνια σε αυτό το επάγγελμα, ένιωσε την ανάγκη να χρησιμοποιήσει τη δύναμη και την πληροφορία της εικόνας και της επικοινωνίας σε μια πιο καθημερινή βάση. Να βρει τρόπους να επενδύσει τις γνώσεις της σε μια πρακτική διαδικασία ώστε να αποκαλύψουμε την προσωπική μας ομορφιά στο απόλυτο έργο, τη ζωή μας.

Το life coaching σίγουρα το έχεις ακούσει, αλλά ξέρεις πραγματικά τι είναι; Ή μάλλον τι δεν είναι; Το life coaching δεν είναι ψυχοθεραπεία. Εστιάζει στο παρόν, θέτει στόχους και φτιάχνει πλάνα για να τους πετύχεις.

Είναι γρήγορο και άμεσο. Στο εδώ και τώρα, με τα δεδομένα και τις συνθήκες που υπάρχουν, επικεντρώνεται στο πώς θα επιτευχθεί ο τελικός στόχος μέσα από μικρά καθημερινά βήματα. Δεν είναι mentoring. Eίναι μια απολύτως συνεργατική διαδικασία όπου ο coach σε συνεργασία με τον πελάτη δουλεύουν για να φτιάξουν το πλάνο και τη διαδικασία που θα οδηγήσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Αν μέχρι τώρα νιώθεις να ταυτίζεσαι, τότε θα σε ενδιαφέρει να μάθεις ότι η Μαρία Βασιλάκη έχει ανοίξει το δικό της γραφείο – έναν υπέροχο ισόγειο χώρο με νεοκλασικά στοιχεία– και δέχεται όλους όσους αποφασίζουν να δοκιμάσουν αυτή την ιδιαίτερη διαδικασία.

Την μητέρα που έχει κουραστεί από την καθημερινότητα, τον εργαζόμενο που δεν αντέχει τη δουλειά του, όποιον θέλει να αλλάξει σπίτι, καριέρα, εισόδημα, διατροφή, στιλ, πρόγραμμα, όποιον νιώθει κουρασμένος και απογοητευμένος από την καθημερινότητά του, από την εικόνα του. Ακόμα και έναν έφηβο που κάτι θέλει αλλά δεν ξέρει τι και πού να το βρει – η Μαρία Βασιλάκη έχει ασχοληθεί με πολλές περιπτώσεις παιδιών σε αυτή την τόσο απαιτητική φάση και δουλεύει μαζί τους με έναν τρόπο πολύ εστιασμένο.

Επίσης, όποιος νιώθει ότι ο χρόνος δεν είναι ποτέ αρκετός, όποιος νομίζει ότι κολυμπάει στο χάος, θα βρει μέσα από το coaching τον τρόπο να κάνει την καθημερινότητα καλύτερη. Ακριβώς επειδή δεν μιλάμε για μια θεραπευτική διαδικασία, το coaching έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον και για όποιον αισθάνεται πως όλα είναι μια χαρά στη ζωή του, αλλά ήρθε η ώρα να πάει παρακάτω. Άλλωστε, όλη η διαδικασία έχει να κάνει με την εξέλιξη κι αυτή αφορά τους πάντες! Με το coaching βλέπεις την αλλαγή από τη μια εβδομάδα στην άλλη και διαπιστώνεις ότι τελικά είναι πιο απλό απ’ όσο νόμιζες.

Τα δύο πρώτα ραντεβού είναι δωρεάν, ακριβώς για να έχουν όλοι την ευκαιρία να διαπιστώσουν μόνοι τους τι είναι τελικά αυτή η διαδικασία που μπορεί να κάνει την καθημερινότητα πολύ πιο όμορφη.

Info

Κοραή 38, Πάτρα

T.: 2610 332256 

www.definethebestofyou.com

definethebestofyou

mariavassilaki.gr

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being