Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα, Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2023

Τα ζώδια σήμερα, Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2023

Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη

Κριός

Αστάθεια στις σκέψεις σας θα έχετε σήμερα! θα υπάρξουν πολλές συζητήσεις και συμφωνίες σε επαγγελματικό επίπεδο, οι αμφιβολίες όμως θα σας βασανίζουν… Νέοι τομείς δράσης εμφανίζονται μπροστά σας. Κρατήστε τις ιδέες σας για τον εαυτό σας μέχρι τη στιγμή που θα είστε σίγουροι για τον εαυτό σας και για την κατεύθυνση που θέλετε να ακολουθήσετε.

Ταύρος

Μια δουλειά ολοκληρώνεται σήμερα και πέρα από την λεκτική επιβράβευση για την ποιοτική σας δουλειά θα έχετε και οικονομικά οφέλη. Μια νέα επαγγελματική υποχρέωση θα απαιτήσει την αφοσίωση σας αλλά και πολύ ενέργεια και επιμονή για να μπορέσετε να την διεκπεραιώσετε με επιτυχία, μέσα στα στενά χρονικά όρια που θα σας τεθούν. Με την υπομονή και την υπομονή όλα μπορούν να γίνουν…

Δίδυμοι

Η ψυχολογική και η σωματική σας κατάσταση φτιάχνει σιγά-σιγά. Αρχίζει και επικρατεί ισορροπία στις σχέσεις σας, ενώ τα επαγγελματικά σας ανεβαίνουν θεαματικά. Στον συναισθηματικό τομέα, εκτιμήστε σωστά την κατάσταση και μην αγχώνεστε με τη συμπεριφορά του συντρόφου σας. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να ξεκαθαρίσετε με το ταίρι σας και να κάνετε απόλυτα σαφείς τις προθέσεις σας.

Καρκίνος

Απολαύσεις και διασκεδάσεις επιφυλάσσει η σημερινή μέρα για σας! Υπάρχει διάχυτος ο αέρας της επιτυχίας και τα πράγματα θα αρχίσουν να καλυτερεύουν. Μην αμελείτε όμως να χαίρεστε περισσότερο την καθημερινότητα σας και να είστε ευτυχισμένοι με τα όσα καλά σας συμβαίνουν.

Λέων

Σε επισκέψεις ή συναντήσεις κοινωνικής φύσης, προσπαθήστε να δείξετε κατανόηση. Και αυτού του τύπου οι κοινωνικές υποχρεώσεις είναι καμιά φορά απαραίτητες. Θα βρείτε τη δύναμη, την αποφασιστικότητα και την έμπνευση να λύσετε όλα εκείνα τα προβλήματα που σας δημιουργούν άγχος. Το πλανητικό σκηνικό απαιτεί όμως από εσάς να μοιραστείτε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς με τους γύρω σας!

Παρθένος

Κινδυνεύετε να προκαλέσετε σήμερα αντιδράσεις γνωστών και φίλων λόγω της αλαζονικής συμπεριφοράς σας! Είναι σημαντικό να έχετε υπό έλεγχο τη συναισθηματική σας φόρτιση και να αποφύγετε το δράμα ή την αγένεια. Θα ήταν συνετό να περάσετε το βράδυ ρομαντικά με το ταίρι σας, όσοι είστε δεσμευμένοι.  Προσοχή όμως στις δαπάνες σας!

Ζυγός

Θα αντιμετωπίσετε πιθανόν κάποια οικογενειακά θέματα που θα απαιτήσουν προσεκτικό χειρισμό, υπομονή και διπλωματία. Η διαίσθηση θα σας οδηγήσει στον σωστό δρόμο… Η μέρα δεν προσφέρεται για τζόγο και ριψοκίνδυνα παιχνίδια, τόσο με την κυριολεκτική τους έννοια, όσο και μεταφορικά! Κινδυνεύετε να χάσετε τα πάντα πριν καλά-καλά το καταλάβετε.

Σκορπιός

Μια μικρή και απροσδόκητη οικονομική ένεση θα σας φτιάξει την μέρα. Δεν πρόκειται να λύσετε τα οικονομικά σας προβλήματα, είναι καλό όμως να έρχονται χρήματα εξ ουρανού… Οι οικονομικές ανησυχίες σας βασίζονται πολλές φορές στην ανασφάλεια για το αύριο. Μείνετε επικεντρωμένοι στους στόχους σας και δεν έχετε να φοβόσαστε τίποτε.

Τοξότης

Πλανάται η υποψία μιας νέας αρχής στον αέρα. Μπορεί να είναι μια νέα συνεργασία, μια αλλαγή καριέρας που πλησιάζει ή ακόμη και μια σημαντική αλλαγή στην προσωπική σας ζωή, όπως μια νέα σχέση ή ένας γάμος. Διατηρήστε τις ισορροπίες ανάμεσα στην προσωπική και επαγγελματική ζωή, φροντίζοντας παράλληλα για την καλή φυσική σας κατάσταση και την υγεία σας.

Αιγόκερως

Έχετε τονωμένη αυτοπεποίθηση και αυτό θα φαίνεται στην ακτινοβολία σας! Η ευγενική σας φύση και ο χαρισματικός σας χαρακτήρας θα μπορέσει να προσφέρει λύσεις σε προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κοντινοί σας άνθρωποι… Η οικογενειακή σας ζωή θα σας απασχολήσει κατά την διάρκεια της μέρας, μια και υπάρχει μια ένταση που σας αποσπά την προσοχή από την δουλειά σας.

Υδροχόος

Αρκετά απαιτητική αναμένεται να είναι η μέρα σας, που πολλοί μεταξύ σας θα θέλατε να περάσετε χαλαρά... Ίσως να καταφέρετε να αφιερώσετε λίγο χρόνο στον εαυτό σας, ώστε να χαλαρώσετε, αλλά μην το θεωρείτε δεδομένο….  Υπάρχει έντονο ενδεχόμενο, τα προβλήματα από ορισμένα μέλη της οικογένειας σας να μην σας αφήνουν περιθώρια ξεκούρασης.

Ιχθείς

Αρκετά απαιτητική αναμένεται να είναι η μέρα σας, που πολλοί μεταξύ σας θα θέλατε να περάσετε χαλαρά... Ίσως να καταφέρετε να αφιερώσετε λίγο χρόνο στον εαυτό σας, ώστε να χαλαρώσετε, αλλά μην το θεωρείτε δεδομένο….  Υπάρχει έντονο ενδεχόμενο, τα προβλήματα από ορισμένα μέλη της οικογένειας σας να μην σας αφήνουν περιθώρια ξεκούρασης.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being